![]() |
FORUMOWY HYDE PARK. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: FORUMOWY HYDE PARK. (/Watek-forumowy-hyde-park_2848) |
RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 11-02-2019 Jestem zdolnym i wdziecznym uczniem. Chetnie sie ucze--napisal uczciwie Iberte.Wlasnie skutki tej nauki widac.Powinienes dopisac--jestem podatny na manipulacje i wtedy bylbys bardziej wiarygodny. Ferdydurke,ty i logika.Gdybys troche myslal,nie szukalbys baby w internecie tylko poszedlbys w miasto.Na kazdym rogu kawiarnie, ogrodki,wszysto wypelnione po brzegi tylko brac. Ty jestes sloniowaty do tego pyskaty i bedze ci trudno kogos znalez.No w internecie cie nie widac,to przynajmiej pogadasz. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Ronja - 11-02-2019 (11-02-2019, 19:58)ferdydurke napisał(a):(11-02-2019, 19:54)Diego9 napisał(a): w moim banku jest taknazwa banku? W kazdym bankomacie tak jest-najpierw typujesz kwote,a potem PIN RE: FORUMOWY HYDE PARK. - iberte - 11-02-2019 (11-02-2019, 19:59)RENIA napisał(a): Jestem zdolnym i wdziecznym uczniem. Prawo do nauki mamy wszyscy. Nawet w PRL tak bylo. Zamiast mulic.....skorzystaj ze swoich praw ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 11-02-2019 W jakim banku są automaty, gdzie wpierw typujesz kwotę, którą chcesz pobrać, a potem dopiero PIN? Ja jestem w Commerzbank bo mam najblizej,na mojej ulicy. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Majamka - 11-02-2019 1.Auszahlung 2.PIN 3. Kwota RE: FORUMOWY HYDE PARK. - ferdydurke - 11-02-2019 (11-02-2019, 19:59)RENIA napisał(a): Ferdydurke,ty i logika.Gdybys troche myslal,nie szukalbys baby w internecie tylko poszedlbys w miasto.Na kazdym rogu kawiarnie, ogrodki,wszysto wypelnione po brzegi tylko brac. Ty jestes sloniowaty do tego pyskaty i bedze ci trudno kogos znalez.No w internecie cie nie widac,to przynajmiej pogadasz.Baletnico-złodziejko ![]() Czyżby ktoś zatrzasnął je tuż przed twoim nosem? Widzisz Renia, taki portal randkowy ma swoje zalety, bo wiesz, że przeciwna strona szuka, tak jak ty. W kawiarni, w ogródkach nikt nie ma wypisane na czole "szukam partnera", jak zapewne wyczytałaś na moim profilu - mam tam dożywotnie konto, ale to nie oznacza, że ciągle tam szukam. Byłem w związkach, a konto egzystowało. Dlaczego mam się pozbawiać tego "majątku"? To było super zainwestowane 5 euro! ![]() ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 11-02-2019 Oldenburgische Landesbank (11-02-2019, 20:02)Ronja napisał(a):Pin jest zawsze na koncu,(11-02-2019, 19:58)ferdydurke napisał(a):(11-02-2019, 19:54)Diego9 napisał(a): w moim banku jest taknazwa banku? RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Majamka - 11-02-2019 RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Ronja - 11-02-2019 Miami-to jest przy wplacie,a my WYPLACAMY! RE: FORUMOWY HYDE PARK. - ferdydurke - 11-02-2019 Tak dawno nie pobierałem kasy z automatu, że może masz racje diego! RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Majamka - 11-02-2019 Przy wpłacie nie wbijasz pinu !!! RE: FORUMOWY HYDE PARK. - helen*** - 11-02-2019 (11-02-2019, 19:54)Diego9 napisał(a): w moim banku jest tak W moim jest tak ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 11-02-2019 Ja czesto pobieram pieniadze z automatu i robie to juz automatycznie,moze mi sie cos pokickalo.Dlaczego wyskoczyla 100,wlasnie zawsze tak wybieram 100.Przyznam,ze bylam troche zdenerwowana tym watkiem,sasiedzi wyjechali i nie ma listps. u na ktory czekam juz 2 tygodnie. Moze byla awaria automatu.Jak do tej pory policji u mnie nie bylo ![]() A co byscie wy zrobily na moim iejscu?. Polecialam za gosciem ale tam jest zaraz uban.Widzialam go tylko z tylu. Co mialam zrobic Oddac bankowi?A jak to byla moja stowa to co? Mialabym -minus 100. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Majamka - 11-02-2019 W kazdym banku jest ta sama procedura , zarówno przy wpłacie jak i wypłacie. Bankomaty nie wydają setek!!! Twoja opowiastka się kupy nie trzyma. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - iberte - 11-02-2019 (11-02-2019, 20:30)Majamka napisał(a): W kazdym banku jest ta sama procedura , zarówno przy wpłacie jak i wypłacie. Jestes w bledzie. Do niedawna bylo tak,ze wpierw PIN i pozniej kwota. Wiele bankow znienilo kolejnosc ,aby ograniczyc mozliwosc oszustwa. Te kolejnosc zmieniono stosunkowo niedawno i nie wszystkie banki jeszcze tego dokonaly. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Słoninka - 11-02-2019 Nieprawda. W różnych bankach jest różna procedura. Albo najpierw jest kwota a potem PIN (tak jak w moim banku) albo odwrotnie. Iberte....kolanko ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Majamka - 11-02-2019 Sparkassa i DB ma procedurę jaką podałam. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - ferdydurke - 11-02-2019 Dobrze że Helen wstawiła odpowiedni klip RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Słoninka - 11-02-2019 No to jak już wiemy że jest różna procedura wypłaty w różnych bankach to teraz przejdźmy do sedna sprawy. Czy Renia postąpiła właściwie? RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Majamka - 11-02-2019 Najpierw wkładasz karte. Potem musisz się określić : wpłata , wypłata czy stan konta Potem wbijasz PIN , bo bank cie sprawdza . Potem jak twój stan konta jest odpowiedni to dostajesz kasuczi albo pocałuj mnie w dydo , lekko zawarczy i połyka karte ![]() |