![]() |
Zidiocieliśmy już doszczętnie? - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Zidiocieliśmy już doszczętnie? (/Watek-zidiocielismy-juz-doszczetnie_2811) |
RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - ferdydurke - 13-04-2020 (12-04-2020, 14:34)Fellah napisał(a): Wydupić to mógłbym ciebie, gdybym się brudasów nie brzydził. Poza tym wesołych świąt małpo paskudna. Prawdziwy Polak wypowiedział się publicznie pokazując całemu światu swoją kulture. RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - Caro - 13-04-2020 On nie Polak tylko Slązak RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - ferdydurke - 13-04-2020 (13-04-2020, 13:17)Caro napisał(a): On nie Polak tylko SlązakZ niego taki Slonzok jak z koziej c..y tasza. ![]() RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - Majamka - 13-04-2020 Proszę nie obrażać Prawdziwych Ślązaków i nie mylić ich z jakimiś kundlami. RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - Fellah - 13-04-2020 Parafrazując Leppera zapytam: A co wy to chamy i volksdeutsche Wersalu chcecie? A co zrozumie babszyl, który o "jebnięciu pięścią w stół", czy inne chamstwa wypisuje? Jaka kultura w was, taka kultura do was. Tak to już jest, ze wchodząc między wrony, trzeba krakać językiem zrozumiałym dla odbiorców. ![]() RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - ferdydurke - 13-04-2020 Fellah idioto- patrioto, toć ty nawet języka ojczystego nie opanowałeś w podstawowym stopniu, a chcesz innych pouczać co mają pisać i myśleć. Wspominając Leppera pokazałeś dokładnie gdzie są twoje korzenie i skąd wywodzi się twoja "kultura" Cham pozostanie chamem, choćby większość życia spędził w cywilizowanym świecie, czego ty jesteś najlepszym przykładem! RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - Fellah - 14-04-2020 A co ty szwulu opanowałeś poza chlaniem? RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - Majamka - 14-04-2020 Ciekawa teza . Szwul który był żonaty , ma dwie córki i jest tzw. " psem na baby" ![]() No kontynuuj Freudzie ![]() RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - Traffka - 14-04-2020 (14-04-2020, 09:34)Majamka napisał(a): Ciekawa teza . Na ciebie tez pies? To musi byc bardzo wyglodnialy. RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - ferdydurke - 14-04-2020 Traffka, wytłumacz mi proszę twoją głupotę i tępotę! Jaką kretynką trzeba być, by stale powtarzać ten sam błąd? Wpadasz, tu raz na jakiś czas i pierwsze co robisz - szukasz guza. My go tobie nabijamy, a ty się potem uskarżasz, że niekulturalnie i niegrzecznie. Quźwa ogarnij się kobieto! Odbiła ci Majami chłopa, że teraz ją prześladujesz? Zajmnij się Fellahem, będziecie do siebie pasowali jak ulał. Wygrana dla obu stron, on w końcu będzie miał babę, a ty chłopa. Jeśli jeszcze seks będzie udany, to wasze frustracje znikną! RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - Caro - 14-04-2020 Flip i Flap-dwa głupki w Niemczech.Jeden z Piekar drugi z Majami RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - ferdydurke - 14-04-2020 Caro, to Fellah z Piekar jest, a Traffka z Hameryki. Czyżbyś ty była z Pacanowa? RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - Traffka - 14-04-2020 (14-04-2020, 17:19)ferdydurke napisał(a): Traffka, wytłumacz mi proszę twoją głupotę i tępotę! To rycerskie z twojej strony, że stajesz w obronie twojej muzy majami z hameryki. Nie rozumiem tylko twojej napastliwosci w stosunku do mnie. Piszesz o glupocie, tepocie i kretynizmie. To mocne i obrazliwe slowa. Po co ich uzywasz? Brednie o potrzebie baby chlopa i udanym seksie pomine milczeniem, bo to zenujace. Sprawiasz wrazenie czlowieka kompletnie rozwalonego psychicznie. Pomysl o szybkiej terapii bo skonczysz u czubkow na oddziale zamknietym. RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - ferdydurke - 14-04-2020 (14-04-2020, 22:55)Traffka napisał(a):(14-04-2020, 17:19)ferdydurke napisał(a): Traffka, wytłumacz mi proszę twoją głupotę i tępotę! Traffko od lat tacy jak ty - rozwaleni psychicznie wysyłają mnie do czubków i prorokują mi oddział zamknięty. Ja pracuje, nie biorę psychoprochów, was natomiast z czasem ubywa. Czyżbyście lądowali na oddziałach zamkniętych bez dostępu do netu? RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - Majamka - 16-04-2020 Od 19 marca bank centralny inwestował na wszystkich przetargach kolejno: 2,7 mld zł, 5,6 mld zł, 10,7 mld zł i wreszcie teraz 30,7 mld zł. Łącznie wydał 49,6 mld zł. Dług państwa na koniec ubiegłego roku wynosił 973 mld zł, czyli NBP ma w swoim portfelu obligacje stanowiące już 5,01 proc. tego długu. Ferdydurke , tu masz wgląd jak ładnie idzie drukowanie banknocików przez NBP. Pomijam 7,1 mld zł które NBP wtopiło nielegalnie w budżet 2020. NBP przejmie papiery za 170 mld zł, czyli w rękach banku znajdzie się około 17 proc. państwowego zadłużenia. Maszyny drukujące polskiego złotego świszczą jak tralala. RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - Caro - 16-04-2020 Od pucydupy do głupiej dupy z Majami jak tralala RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - Majamka - 16-04-2020 Caro , pucujesz z traumą jakąś dupę ? Bo ja bez traumy i tylko swoją jak każdy sprawny człowiek . Popatrz co ta zazdrość z tobą robi . RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - ferdydurke - 16-04-2020 No to następny rząd będzie musiał sięgnąć po Balcerowicza i sciągnąć go z emerytury. RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - Majamka - 16-04-2020 Uzupełnię tak by nie było watpliwości. Każdy tyłek , czy to mój , czy gdyby zaistniała taka potrzeba to : pacjenta , brata , rodzica , krewnego , partnera itd...podetrę z nalezytym szacunkiem. Bo mi to po prostu nie ubliża. Tak jak milionom pielęgniarek , opiekunek i członków rodzin osób wymagających podtarcia tego narządu . A teraz kontynuuj te swoje wypociny , które czynią z ciebie kompletnego imbecyla pozbawionego szacunku. RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - ferdydurke - 16-04-2020 Majami, daj sobie spokój z tłumaczeniem debilom rzeczy oczywistych. Nie zrozumieją! Tak jak polskie kobiety nie rozumieją siły swojego głosu wyborczego i ciągle wybierają swoich panów, zamiast wybrać wolność i możliwość samo decydowania o sobie. |