Nasze-Niemcy.pl
Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274)
+---- Wątek: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? (/Watek-czy-lepiej-byc-ladnym-i-madrym-czy-brzydkim_2805)

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Unka - 09-02-2019

Wariat Big Grin

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Słoninka - 10-02-2019

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Majamka - 10-02-2019

10.02.2019 godż 9:25
Zanurzenie peryskopowe, rozglądam się i nadajemy dalej Big Grin

Dzień dobry przemili forumowicze

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Unka - 10-02-2019

Spokoj i cisza..tylko te koszmary cholerne czasami ...
Skad sie biora takie porabane sny ?
Freud by pewnie wiedzial .
Majami , mowisz , ze wynurzenie i pelna moc?
Sloninka lubi sciemniac , ale zeby az tak ..okrutnie Big Grin

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Słoninka - 10-02-2019

Unka, dlaczego okrunie?
Adrenalinka się co niektorych podniosła Tongue
Sporo osób wzięło udział w pożegnalnej imprezie. 
Oprócz drobnych ekscesów, o których nikt nie chce juz dzisiaj pamiętać, była udana zabawa.
Adaś się..."napatrzył", Zośka się napiła, ja się trochę pośmiałam Big Grin
Szkoda ze Renia do nas nie dołączyła odbierając  nasze party jako jakiś atak przeciwko niej.
Nie wiem skąd jej to przyszło do głowy?

Unka,
sny bywają czasami kretyński,  bezsensowne a czasami wręcz horrorystyczne.
Ja na szczęście rzadko  pamiętam swoje, ale z pewnością nie chciałabym, żeby  jakikolwiek z nich tłumaczył Freud.
Przecież wiesz, że to straszny zbok był i wszystko do seksu sprowadzał.

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Majamka - 10-02-2019

Raczej towarzyszyłam balującym , niestety wczoraj rano byłam za kółkiem a to wyklucza alkoholowe ekscesy.

Przecież wiesz ze wirtualne picie ma te dobra zaletę, że można chlac pół  nocy, a rano bez kaca zacząć normalne życie.

Wiem wiem.
Wiem również to ze do alkoholu nawiązują zawsze ci co sami nie wylewają za kołnierz.
Taki syndrom wyparcia.

Widzę Zośka,  że Freud tez Cię inspiruje Big Grin
Ta represja czy też wyparcie, to mechanizm obronny,  który tak naprawdę nie omija nikogo.
Mechanizmy obronne stosujemy praktycznie we wszystkich dziedzinach życia i właśnie tam gdzie mamy jakąś Schwäche.
Nie ma ludzi, którzy  mają tylko Stärke.

Nigdy mnie Freud nie inspirował.
Ja kochanie jestem antropologiem życia.

U mnie 14 stopni i wiosenne trele w ogrodzie , drzwi od tarasu na oścież otwarte Big Grin

Jesteś w Hiszpanii, Zośka?
U mnie 10 stopni, za oknem wieje i leje, szaro buro i ponuro.
Tak samo beznadziejnie jest w Grevenbroich, bo wlasnie dostałam cynk

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - ferdydurke - 10-02-2019

zielonka odblokuj się

no co tam ferdydurke?

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - ferdydurke - 10-02-2019

chce ci odpowiedzieć na twój post

zielone światło

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - herbiherb - 10-02-2019

(10-02-2019, 12:13)Słoninka napisał(a): Przecież wiesz ze wirtualne picie ma te dobra zaletę, że można chlac pół  nocy, a rano bez kaca zacząć normalne życie.

Sloninka no chiba to nie piszesz powaznie Huh 

ja po takiej wirtualnej imprezie bardziej sponiewierany jestem jak w realu Undecided 

wiadomo czlowiek tylko siedzi i tankuje Huh 

dobrze ze skonczylem te wirtualne imprezy Angel 

chociaz jak tak sobie niektore wpisy przypomne, to nie tylko ja o tym nie wiedzialem Big Grin Big Grin

czerwone światło Wink

(10-02-2019, 11:47)Słoninka napisał(a): Ja na szczęście rzadko  pamiętam swoje, ale z pewnością nie chciałabym, żeby  jakikolwiek z nich tłumaczył Freud.
Przecież wiesz, że to straszny zbok był i wszystko do seksu sprowadzał
Zbok to byl jego tatus .
A Zygmunt ..szukal , badal , bral , kombinowal i czasami cos madrego tez wymyslil.
Inni troche domalowali , ujeli , ale podstawy byly i sa jego.

Ehhh....Unka, jaki ojciec taki syn Tongue

Powaznie?
Tez swoje dzieci gwalcil?