![]() |
Zidiocieliśmy już doszczętnie? - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Zidiocieliśmy już doszczętnie? (/Watek-zidiocielismy-juz-doszczetnie_2811) |
RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - ferdydurke - 04-04-2020 Dodrukują dalszego złotego. Dodrukowali już 8 miliardów i będą dalej drukować. Analitycy bankowi są optymistyczni i mają nadzieje, że złoty zatrzyma się na 4,65 za euro. Ja nie podzielam ich optymizmu. Dodatkowo, jak z covidem się troche uspoki, to EU skieruje wniosek do sądu o wymierzenie kary, za naruszenie prawa EU w 2015 przez Czechy, Polskę i Węgry. To może być słona kara. RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - Majamka - 04-04-2020 Stare wiesci masz. Glapa i pończoszanki są właśnie w trakcie dodruku kolejnych 10 miliardów , tak więc razem bedzie 18 miliardów. Ciemny lud się cieszy , bo mysli że dla niego drukuje hahahha Niestety nic z tych rzeczy . Za 4,65 to już sprzedawałam dwa tygodnie temu . Nastepną partię szykuje na 4,75. Odsetki na lokatach...i tu UWAGA... 0,01 , oczywiście minus inflacja. Rendite ląduje na pysk ![]() Jedyne co nie dostało w dupsko to złoto i nieruchomości...zatem od kazdego 100 tysięcy należy odjąć realnie jakieś 7,5 tysiąca . BO RENDITE PRZED ZAŁAMANIEM BYŁO JUŻ 2.5 % NA MINUSIE/ jak ktos trzymał w złotówkach to mu w błocko wyparowało z kazdej setki 7.5 % RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - ferdydurke - 04-04-2020 Ja kursów kantorowych nie śledzę. Obserwuje tylko kurs złotego na Onecie pod działem Biznes. RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - Majamka - 05-04-2020 To kurs średni. RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - ferdydurke - 05-04-2020 (05-04-2020, 08:24)Majamka napisał(a): To kurs średni. ???? RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - Majamka - 05-04-2020 Sredni kurs miedzy bankowym , a kantorem ( nie zawsze kantor płaci więcej) Cena jest egocjowalna w zależności od kwoty. Jak ktoś sprzedaje stówkę to dostaje tyle ile stoi w danej chwili. Jak sprzedaje się kilka lub kilkanascie tysięcy to cenę się negocjuje. RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - Majamka - 06-04-2020 10 MINUT TEMU DOKONANO W POLSCE ZAMACHU STANU !!! RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - Fellah - 07-04-2020 Tak, tak, zidiocieliście doszczętnie! ![]() Majamka - nie "zamach stanu", tylko jeden się zamachnął, a drugiemu stanął! - Nie dosłuchałaś i już w majty popuściłaś. Ale nawet taka obfajdana pisz, pisz, bo to forum ekonomiczne NN bardzo zabawne. A głowy jakie tęgie! ![]() ![]() ![]() RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - Majamka - 07-04-2020 Gdzie towarzyszka ? Głupota zawsze chodzi parami. RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - Majamka - 07-04-2020 A tak swoją drogą , jakim trzeba być cymbałem by latami biegać za kimś po sieci i forach ? Odpowiedżi możecie udzielić pojedyńczo lub jak zwykle w tej waszej debilnej mikrogrupce. RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - ferdydurke - 07-04-2020 (07-04-2020, 02:00)Fellah napisał(a): Tak, tak, zidiocieliście doszczętnie! Ty jesteś najlepszym przykładem zidiocenia! Tutaj nic nie ma do dosłyszenia, tylko do odgłosowania, gdzie strona rządowa ma pełną dudę propagandową. a opozycja może się z sąsiadem na balkonie - oczywiście każdy swoim. (07-04-2020, 05:05)Majamka napisał(a): Gdzie towarzyszka ? Towarzyszka komentuje na MP wypisując sterty kłamstw. RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - Majamka - 07-04-2020 hehe Łudzi się że jeszcze czegoś tam o nas nie napisano ? Czyli głupol hahahhahahhaahah RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - Fellah - 08-04-2020 Po czym poznać głupiego? Po śmiechu jego! ![]() RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - Majamka - 08-04-2020 Orginalniej poproszę . Stać ciebie na więcej , wszak edukujesz się przy naszym boku juz pare lat. Postaraj się . Zewrzyj dupsko i się postaraj. RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - Fellah - 08-04-2020 A ty masz z pewnoscia zwarte i gotowe? ![]() Przy waszym boku to zgłupieć można. Poza tym ten wyperdek jest tu od czasu jak go z innego forum wywalili. Przez lata ledwo tu czasem coś stęknęłaś. Ale róbcie dalej to wasze forum ekonomiczne, zabawnie posłuchać. ![]() RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - ferdydurke - 08-04-2020 Fellah , widać że jesteś absolwentem szkoły specjalnej dla upośledzonych umysłowo. Ten "wyperdek", czyli ja jest na tym forum sześć lat dłużej od ciebie. Ten "wyperdek", czyli ja ma 3000 wpisów więcej niż ty. Jesteś wyjątkowym tłumokiem, bo jak zauważyła Majami - niczego się nie nauczyłeś przez te prawie 15 miesięcy. Jutro startuje z dwoma nowymi tematami :" Baletka" i "Fanka prolo tv" Będziesz miał pole do popisu! Twój poziom intelektualny twoja scena. RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - Majamka - 08-04-2020 Dla twojej wiedzy. Wszyscy wylecielismy z innego forum i znamy się jak łyse konie od lat. Przybłedą jestes ty. A pisać tutaj nie musimy , mamy inne komunikatory . RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - Fellah - 10-04-2020 Te dwa nowe, plotkarskie tematy rodem z magla, są w sam raz dla was. To jest wasz żywioł i wasz orgazm myślowy. Ja się takimi klockami nie bawię. Możecie mnie z waszym doświadczeniem forumowym cmoknąć tam gdzie majamka ma zwarcie. ![]() ![]() ![]() RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - Majamka - 10-04-2020 To zabieraj swoje bambetle i wydupiaj. RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - Fellah - 12-04-2020 Wydupić to mógłbym ciebie, gdybym się brudasów nie brzydził. Poza tym wesołych świąt małpo paskudna. |