![]() |
Barwy codzienności... - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Barwy codzienności... (/Watek-barwy-codziennosci_2662) |
RE: Barwy codzienności... - Anita - 27-11-2017 Pracowita z Ciebie dziewczynka...fiu,fiu... Ja tam nie brudzę to i nie sprzątam,a co ![]() RE: Barwy codzienności... - ychna - 27-11-2017 Dzisiaj chyba jest dzien dasow, moja corka tez podminowana, ale nic to, odczekam.. ![]() Nudzi mi sie, rozerwijcie mnie, ale bez granatow i innych min prosze! A jak rozrozniacie leki bezsensowne od sensownych, bo ja mam z tym klopot, najlepiej nie bralabym zadnych, ale chyba lekarze sa ode mnie madrzejsi i tutaj mam ciezki orzech do zgryzienia.. brac czy nie brac, a jesli brac, to ktore, a ktorych nie? ![]() Olej konopny jest mniam, mniam i ma fajny zieloniutki kolorek. A co Wy sie tak tym sprzataniem chwalicie? Myslicie, ze tylko Wy sprzatacie? ![]() ![]() RE: Barwy codzienności... - Anita - 27-11-2017 Ja się nie chwalę ,że sprzątam tylko,że nie sprzątam.. Dom jest dla mnie ,a nie ja dla domu ![]() Z tym podminowaniem to chyba normalka...poniedziałek dziś mamy.. Moje autko mnie dziś już tak w....,że nie ma o czym gadać. Ja mu w gaz a on zgasł. Buntował się jak chłopiec w okresie dojrzewania... A tak po za tym posłuchałam Flo i idę na te igiełki,mam nadzieję,że nie będzie boleć. RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 27-11-2017 Musze prasowac, zeby miec co zalozyc na siebte, lubie jak jest ogarniete, nas nie ma calymi dniami w domu, a jak jwstwsmy to brudzimy strasznie Anitko ,zlapie ci jeza ,szybko i bezplatnie RE: Barwy codzienności... - Anita - 27-11-2017 Diego Ty mnie nie strasz,bo nie będzie grochówki polowej... ![]() RE: Barwy codzienności... - ychna - 27-11-2017 No niezle! Net tez sie focha! 27. November 2017 Karte von Telekom Störungen ![]() http://xn--allestrungen-9ib.de/stoerung/deutsche-telekom/nachrichten/178017-stoerung-bei-telekom RE: Barwy codzienności... - Miecznik - 27-11-2017 Diego, jeśli masz olej konopny, to oczywiście barrrrdzo Cię przepraszamy i kochamy! ![]() Kiedy zapragnęłaś Ychna żeby Cię rozerwać, to przypomniał mi się taki mały bajtel który chciał przerazić babcię (jeśli znacie, to dalej nie czytajcie!). Przyleciał do babci i mówi: - Babcia, mogie cie pserazic? - Hę?... (Babcia trochę niedosłyszała) - Cy mogie babcie pserazić?! (Wrzasnął Jasio) - He... he... he... (Zarechotała babcia) - Jasieńku, babcia ma już 100 lat, dwie wojny przeżyła, czym ty Słoneczko mógłbyś babunię przerazić? he... he... - Ale ja bym bardzo chciał! (Bardzo słodko odpowiedział wnusio, czym babcię wzruszył) - No dobrze, przeraź mnie... - Hu!.. Hu!... Ty stara k.......! RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 27-11-2017 Jestem obrazona i nie pozwole sie przeprosic, nie wiem za co i komu, Moderator z 50 mnie rozdraznil, nigdy juz nawet jedna literka nie zwroce na niego uwagi, olej konopny mozna na amazonie kupic RE: Barwy codzienności... - Anita - 27-11-2017 A to dlatego moj net taki mulasty. Juz bylo zgryytanie zebami i zamiar wyrzucenia tableta przez okno... ![]() Mowcie sobie co chcecie,ale Niemcy maja najgorszy net na swiecie. Zacofany Narod... Dobrze.ze poczta jeszcze jako taka.. ![]() RE: Barwy codzienności... - uzi80 - 27-11-2017 U mnie net działa jak zawsze. Być może temu że płace rachunki ![]() RE: Barwy codzienności... - Miecznik - 27-11-2017 No tak, u mnie też wszystko w porządku. ![]() Ja też Diego nie wiem za co, ale wiem po co. ![]() RE: Barwy codzienności... - ychna - 27-11-2017 Telekom czesto szwankuje, ja jeszcze roczek i spylam do innego. RE: Barwy codzienności... - Miecznik - 27-11-2017 Może to w ramach działań antyterrorystycznych? No wiesz, żeby tamci mieli kiepską łączność. ![]() RE: Barwy codzienności... - Anita - 27-11-2017 No kurde znów nie zapłaciłam rachunków,wuj za często już mnie nachodzi.... A mądre głowy zawsze powtarzały ,że z rodziną to tylko na zdjęciu dobrze się wychodzi ![]() RE: Barwy codzienności... - uzi80 - 27-11-2017 (27-11-2017, 22:51)ychna napisał(a): Telekom czesto szwankuje, ja jeszcze roczek i spylam do innego. A potem... po dwóch latach do innego... I tak w kółko... To jest właśnie kobieca interpretacja słowa wierność ![]() RE: Barwy codzienności... - ychna - 27-11-2017 Nie, bo juz chyba wszedzie bylam.. ![]() RE: Barwy codzienności... - Anita - 27-11-2017 Ychna,Ty to nie usiedzisz w jednym miejscu ![]() RE: Barwy codzienności... - ychna - 27-11-2017 Wolalabym siedziec, ale nie dam sie robic w balona, dobrze, ze jest w czym wybierac, moja s-nia podpisala umowe z Willy.tel, a na ten moment kiedy zakonczylam romans z Vodafone, trwaly jeszcze roboty, tak, ze musialam wypelnic luke TK-omem. RE: Barwy codzienności... - uzi80 - 27-11-2017 (27-11-2017, 23:30)ychna napisał(a): Wolalabym siedziec, ale nie dam sie robic w balona, dobrze, ze jest w czym wybierac, moja s-nia podpisala umowe z Willy.tel, a na ten moment kiedy zakonczylam romans z Vodafone, trwaly jeszcze roboty, tak, ze musialam wypelnic luke TK-omem. Romans z Vodafone...Telekomem....za nie długo pozostanie Ci tylko "chyba " Białoruski priviet ![]() RE: Barwy codzienności... - ychna - 27-11-2017 Albo od sasiada.. jest dobry zasieg! ![]() |