Nasze-Niemcy.pl
Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Nowa osoba na forum (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-nowa-osoba-na-forum_760)
+--- Wątek: Przedstaw się i zapoznaj z innymi (/Watek-przedstaw-sie-i-zapoznaj-z-innymi_331)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Manpower - 18-03-2016

dzien dobry! dziekuje za przyjecie Smile. Pracuje dla niemieckiej agencji pracy. Mam nadzieje, ze od czasu do czasu bede pomocna. Pozdrawiam / Agata

RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - fabek - 18-03-2016

Witaj Agata Wink Serdecznie witamy na naszym forum i oczywiście zapraszamy do pisania. Każda pomoc bardzo mile widziana Smile

Pozdrawiam Wink

RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Angelika26 - 24-03-2016

Hey jestem tutaj nowa:-)Znalazlam was przez przypadek:-)Pozdrawiam;-)

RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - fabek - 29-03-2016

Hej Wink

Witamy na naszym forum Smile

RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - antares - 29-06-2016

Cześć, też chciałem się przywitać Wink Trafiłem tu nie przez przypadek, dla odmiany. Szukałem podobnego forum, a tylko tu obecnie widzę w miarę aktualne posty. Może chociaż tu ludzie nie powymierali...

No to tyle na początek; cześć wszystkim. Smile

RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - fabek - 30-06-2016

Witamy, witamy ☺

RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Renatkax1 - 11-07-2016

Witajcie. Jestem tutaj nowa . Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Renatkax1 - 11-07-2016

Witam jestem Renata

RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - fabek - 12-07-2016

Witamy na naszym forum i zapraszamy do dyskusji Smile

RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - mlodamama - 17-07-2016

Hej jestem Ewelina , mama małego wcześniaka(6 tygodni ) , przeprowadzamy się właśnie do Niemiec na stałe Wink pozdrawiam serdecznie Shy Shy

RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - fabek - 17-07-2016

Witamy na forum i życzymy powodzenia w Niemczech Smile

RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Roksolana - 22-07-2016

...śród nocy obudził mnie grzmot burzy świetlistej...chyba był sztorm..wstałam, otworzyłam okno i ujrzałam pioruny skaczące po niebie, oddając głosy i światła jak z piekła , jakby Bogowie w niebie na rydwanach mieli zabawę, uciechę...było strasznie ale i ciekawo, bardzo inspirująco...
...przypomniało mi się wtedy, że z cztery lata temu, moja znajoma , poznana w necie...podała mi link na Wasze forum,,,,nawet czytałam, ale byłam zagubiona...tydzień temu, znów dostałam bardzo miłą , od Niej wiadomość, z zaproszeniem w odwiedziny ...
Dzięki Ci Mała, za ten link, więc jestem..
...po ognistej burzy...nastał ciepły letni deszcz...który mnie ponownie obudził, ale to już inna Bajka Smile

Witam Was, jestem Roksolana, mam nadzieję, że będę Was odwiedzać...a Wy mnie przyjmiecie , jak.....hmmm..????
Pozdrawiam Smile

RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - ychna - 22-07-2016

Tydzien temu, powiadasz?   Wink Jesli Ty to Ty.. to serdecznie witam !   Smile
A jesli nie, to tez witam !  Smile

Ja tutaj mam wiecej zaproszen na sumieniu  Wink Blush

RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - fabek - 23-07-2016

Oczywiście witamy z otwartymi ramionami Smile

Pozdrawiam i zapraszam do częstego odwiedzania.

RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Roksolana - 23-07-2016

Tak, Ycha, to ja... i dzięki za mile powitanie Smile;
,,,tobie Fabek również Smile

RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - ychna - 23-07-2016

(22-07-2016, 21:44)Roksolana napisał(a): ...śród nocy obudził mnie grzmot burzy świetlistej...chyba był sztorm..wstałam, otworzyłam okno i ujrzałam pioruny skaczące po niebie, oddając głosy i światła jak z piekła , jakby Bogowie w niebie na rydwanach mieli zabawę, uciechę...było strasznie ale i ciekawo, bardzo inspirująco...
  ...przypomniało mi się wtedy, że z cztery lata temu, moja znajoma , poznana w necie...podała mi link na Wasze forum,,,,nawet czytałam, ale byłam zagubiona...tydzień temu, znów dostałam bardzo miłą , od Niej wiadomość, z zaproszeniem w odwiedziny ...
Dzięki Ci Mała, za ten link, więc jestem..
 ...po ognistej burzy...nastał ciepły letni deszcz...który mnie ponownie obudził, ale to już inna Bajka Smile

Witam Was, jestem Roksolana, mam nadzieję, że będę Was odwiedzać...a Wy mnie przyjmiecie , jak.....hmmm..????
Pozdrawiam Smile

Nie ma za co dziekowac, dobrem chetnie sie dziele  Smile  i nie jestem Mala  Tongue

RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - felicja - 24-07-2016

Cześć,

jestem felicja i cieszę się tutaj bytem.

Pozdrawiam wszystkich.

RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - fabek - 24-07-2016

Również pozdrawiamy i zapraszamy do rozmów Wink

RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - felicja - 29-07-2016

Chciałam się spytać jak tutaj można swój profil anulować? Bo ten wątek nigdzie nie jest wspomniany.

RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - ychna - 29-07-2016

A tez nie wiem, ale Administrator z pewnoscia pomoze. Gdzie uciekasz Pani?