![]() |
Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Nowa osoba na forum (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-nowa-osoba-na-forum_760) +--- Wątek: Przedstaw się i zapoznaj z innymi (/Watek-przedstaw-sie-i-zapoznaj-z-innymi_331) |
RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Manpower - 18-03-2016 dzien dobry! dziekuje za przyjecie ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - fabek - 18-03-2016 Witaj Agata ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Angelika26 - 24-03-2016 Hey jestem tutaj nowa:-)Znalazlam was przez przypadek:-)Pozdrawiam;-) RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - fabek - 29-03-2016 Hej ![]() Witamy na naszym forum ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - antares - 29-06-2016 Cześć, też chciałem się przywitać ![]() No to tyle na początek; cześć wszystkim. ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - fabek - 30-06-2016 Witamy, witamy ☺ RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Renatkax1 - 11-07-2016 Witajcie. Jestem tutaj nowa . Pozdrawiam wszystkich serdecznie. RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Renatkax1 - 11-07-2016 Witam jestem Renata RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - fabek - 12-07-2016 Witamy na naszym forum i zapraszamy do dyskusji ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - mlodamama - 17-07-2016 Hej jestem Ewelina , mama małego wcześniaka(6 tygodni ) , przeprowadzamy się właśnie do Niemiec na stałe ![]() ![]() ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - fabek - 17-07-2016 Witamy na forum i życzymy powodzenia w Niemczech ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Roksolana - 22-07-2016 ...śród nocy obudził mnie grzmot burzy świetlistej...chyba był sztorm..wstałam, otworzyłam okno i ujrzałam pioruny skaczące po niebie, oddając głosy i światła jak z piekła , jakby Bogowie w niebie na rydwanach mieli zabawę, uciechę...było strasznie ale i ciekawo, bardzo inspirująco... ...przypomniało mi się wtedy, że z cztery lata temu, moja znajoma , poznana w necie...podała mi link na Wasze forum,,,,nawet czytałam, ale byłam zagubiona...tydzień temu, znów dostałam bardzo miłą , od Niej wiadomość, z zaproszeniem w odwiedziny ... Dzięki Ci Mała, za ten link, więc jestem.. ...po ognistej burzy...nastał ciepły letni deszcz...który mnie ponownie obudził, ale to już inna Bajka ![]() Witam Was, jestem Roksolana, mam nadzieję, że będę Was odwiedzać...a Wy mnie przyjmiecie , jak.....hmmm..???? Pozdrawiam ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - ychna - 22-07-2016 Tydzien temu, powiadasz? ![]() ![]() A jesli nie, to tez witam ! ![]() Ja tutaj mam wiecej zaproszen na sumieniu ![]() ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - fabek - 23-07-2016 Oczywiście witamy z otwartymi ramionami ![]() Pozdrawiam i zapraszam do częstego odwiedzania. RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Roksolana - 23-07-2016 Tak, Ycha, to ja... i dzięki za mile powitanie ![]() ,,,tobie Fabek również ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - ychna - 23-07-2016 (22-07-2016, 21:44)Roksolana napisał(a): ...śród nocy obudził mnie grzmot burzy świetlistej...chyba był sztorm..wstałam, otworzyłam okno i ujrzałam pioruny skaczące po niebie, oddając głosy i światła jak z piekła , jakby Bogowie w niebie na rydwanach mieli zabawę, uciechę...było strasznie ale i ciekawo, bardzo inspirująco... Nie ma za co dziekowac, dobrem chetnie sie dziele ![]() ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - felicja - 24-07-2016 Cześć, jestem felicja i cieszę się tutaj bytem. Pozdrawiam wszystkich. RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - fabek - 24-07-2016 Również pozdrawiamy i zapraszamy do rozmów ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - felicja - 29-07-2016 Chciałam się spytać jak tutaj można swój profil anulować? Bo ten wątek nigdzie nie jest wspomniany. RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - ychna - 29-07-2016 A tez nie wiem, ale Administrator z pewnoscia pomoze. Gdzie uciekasz Pani? |