![]() |
jaki dzis macie dzien? - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: jaki dzis macie dzien? (/Watek-jaki-dzis-macie-dzien_1932) |
RE: jaki dzis macie dzien? - Litai - 30-08-2016 Litai napisał(a): Zaryzykowałam ,poszłam na całość,było trochę zakrętów,ale wiatr w żagle i wiśta wio!Udało się Witaj Litaj Smile Jak mowil Talar wista wio, latwo powiedziec Smile Ja zawsze sieboje tego ryzyka, ale w tymroku tez stawiam najedna karte, jak Tobie sie udalo, to moze mnie tez?? Smile Pewnie,ze się Tobie uda,znam Ciebie ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - herbiherb - 30-08-2016 (30-08-2016, 22:25)egle napisał(a):(30-08-2016, 22:03)Litai napisał(a): Zaryzykowałam ,poszłam na całość,było trochę zakrętów,ale wiatr w żagle i wiśta wio!Udało się ach kaj by my o dziolsze z gor zapomnieli ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - egle - 30-08-2016 O dorsza tez jadlam, i tez wiedzialam, ze zkutra nie zjechal. Wegorze to kiedys z ojcem wedzilam.. niestety przywedzilam sobie tez dlon.. do dzis pamietam, jak tata kolegi wiozl mnie syrenado szpitAla, a reke za oknem trzymalam ![]() (30-08-2016, 22:39)Litai napisał(a): Litai napisał(a): (30-08-2016, 22:40)herbiherb napisał(a):(30-08-2016, 22:25)egle napisał(a):(30-08-2016, 22:03)Litai napisał(a): Zaryzykowałam ,poszłam na całość,było trochę zakrętów,ale wiatr w żagle i wiśta wio!Udało się No ! ,jo zech sie juz seblekla, wiec godom Wam dobranoc i dobrego dnia jutro ![]() Uzi, meczenie jest przy pieciu krokach, a Ty, taki mlody gizd, to zes sie powinien na siodmym mecz,c ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - Litai - 30-08-2016 Egle ,poczekam aż mnie zidentyfikujesz ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - herbiherb - 30-08-2016 no stowke za jednego wegorza to troche duzo Egle moze zamiast nowego ryzyka sprobuj wegorze lapac i wedzic chyba mozna kapital zbic na tym he he RE: jaki dzis macie dzien? - Litai - 30-08-2016 Spokojnej nocy życzę . Dobranoc RE: jaki dzis macie dzien? - egle - 30-08-2016 (30-08-2016, 22:50)Litai napisał(a): Egle ,poczekam aż mnie zidentyfikujesz Eh, Uzi, ro przynajmniej podpowiadal ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - herbiherb - 30-08-2016 jo tyz ida pomalu nynac ![]() Dobranoc ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - egle - 30-08-2016 (30-08-2016, 22:50)herbiherb napisał(a): no stowke za jednego wegorza to troche duzo Hehe, no nawet wiem, jak, ale wedzarnie omijam z daleka, jakos mi zostalo w glowie... Moze bedziemy z norwegii sprowadzac i jako swieze sorzedawac, ponoc zyla zlota ![]() Ryby w polsce ogolnie sa drogie, a wedzone szczegolnie, ale jako lokalny przysmak musi kosztowac, jak ten nasz oscypek z tesco, sory soos samiuskich tater A teraz juz naprawde Dobranoc ![]() Spod samiuskich mialo byc No to hej!! RE: jaki dzis macie dzien? - ychna - 31-08-2016 Widocznie za stara jestem tutaj na pisanie i przede wszystkim czytanie, dla mnie oczoplas z kociokwikiem, to cytowanie dobija mnie, wiec zanim uciekne pochwale sie tylko, ze moj kuzyn jest rybakiem z wlasnym kutrem i tam se marze pojechac, rybkowych przekretow nie bede musiala jadac .. ![]() Bawcie sie dobrze.. RE: jaki dzis macie dzien? - Diego13 - 31-08-2016 ok. Ychna, bedziemy sie dobrze bawic ale nie opuszczaj nas w tym themacie, ja sie wychowalam nad jeziorkiem , rybki mialam zawsze dobre RE: jaki dzis macie dzien? - zieleniak - 31-08-2016 Dzisiaj środa. Tydzień będzie dzielony na dwie połowy. Najwyższy czas coś wypić. Zdrówko! RE: jaki dzis macie dzien? - ychna - 31-08-2016 Niedobry dzien, ale, bywaja gorsze, a, ze jeszcze sie nie zakonczyl, na wszelki wypadek przechodze na standby. RE: jaki dzis macie dzien? - zieleniak - 01-09-2016 Czwartek jest najlepszy, bo dostaje się info o wygranej w lotka. Czyli, jak stare germańskie przysłowie mówi: - nottoschupf tenkupitschupp! RE: jaki dzis macie dzien? - ychna - 01-09-2016 Dzien zcebrowy, bo leje jak z cebra i bezkawowy, po wczorajszych zawirowaniach boje sie w kierunku kawy nawet spojrzec, a tesknie jak fix! Ziemlak, co to za przyslowie-pulapka? RE: jaki dzis macie dzien? - zieleniak - 02-09-2016 (01-09-2016, 15:46)ychna napisał(a): ...Tylko nie to, poproszę! A, pułapkę należy czytać głośno i kilka razy bez końca, to i wyjdzie. .. to be continued... RE: jaki dzis macie dzien? - paragon - 02-09-2016 Dziś idziemy z żoną na imprezę...sasiad przejmuje gospodarkę od ojca i z tego tytułu robi imprezę na....300 osób. Kupiliśmy jakes lepsze wino i gutschein do kwiaciarni he he.. Zobaczymy jak to będzie...impra w stodole,na 19.00 . RE: jaki dzis macie dzien? - ychna - 02-09-2016 Na 300 osob? Boah.. dawaj adresa, przyjedziemy, nikt nawet nie zauwazy ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - Diego13 - 02-09-2016 (02-09-2016, 15:41)paragon napisał(a): Dziś idziemy z żoną na imprezę...sasiad przejmuje gospodarkę od ojca i z tego tytułu robi imprezę na....300 osób. Kupiliśmy jakes lepsze wino i gutschein do kwiaciarni he he.. Zobaczymy jak to będzie...impra w stodole,na 19.00 . tylko nie palcie papierosow w stodole, bo to moze sie zle skonczyc ..... dla stodoly RE: jaki dzis macie dzien? - paragon - 02-09-2016 Jestesmy niepalacy. Slysze jak gra ta muzyka...ale jaja ![]() |