![]() |
Pomoc w tłumaczeniach zupełnie za darmo - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Problemy, Potrzebna pomoc (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-problemy-potrzebna-pomoc_1741) +--- Wątek: Pomoc w tłumaczeniach zupełnie za darmo (/Watek-pomoc-w-tlumaczeniach-zupelnie-za-darmo_1181) |
RE: Pomoc w tłumaczeniach zupełnie za darmo - Sylvi2017 - 13-02-2018 Witam serdecznie. Dostałam odpowiedź z Familienkasse a nie znam niemieckiego. Czy mógłby się odezwać ktoś kto pomoże mi w przetłumaczeniu dokumentów a komu mogę wysłać dokumenty jako skany. Pozdrawiam cieplutko RE: Pomoc w tłumaczeniach zupełnie za darmo - ychna - 13-02-2018 Hej, mozesz tutaj wrzucic, tylko wymiksuj dane osobowe.. RE: Pomoc w tłumaczeniach zupełnie za darmo - Sylvi2017 - 13-02-2018 [attachment=1001] (13-02-2018, 19:38)ychna napisał(a): Hej, mozesz tutaj wrzucic, tylko wymiksuj dane osobowe.. Ok, wstawiam. Dzięki RE: Pomoc w tłumaczeniach zupełnie za darmo - seja2 - 04-07-2018 Dzień dobry, poszukuje strony na której znajdują się wyniki przetargów (jak np.w Polskim odpowiedniku http://www.przetargi.egospodarka.pl/wyniki_przetargow/sort/published_desc/offset/52). Czy możne ktoś mi pomóc w tym temacie. Proszę również o przetłumaczenie zdanie "wyniki przetargów". pozdrawiam RE: Pomoc w tłumaczeniach zupełnie za darmo - gosik383 - 25-02-2019 Witam mam papier z familinkasse ,może ktoś go przetłumaczyć? RE: Pomoc w tłumaczeniach zupełnie za darmo - ferdydurke - 25-02-2019 (25-02-2019, 17:33)gosik383 napisał(a): Witam mam papier z familinkasse ,może ktoś go przetłumaczyć? Zwróć się prywatnie do diego9 RE: Pomoc w tłumaczeniach zupełnie za darmo - Diego9 - 25-02-2019 czekam na wiadomosc gosik RE: Pomoc w tłumaczeniach zupełnie za darmo - Leon 66 - 28-02-2019 No i po akcji ,- (mam nadzieje )... natyral sie jak pies.. pardom , jak salami . ![]() I jakie refleksje sie wam nasuwajä mili parafianie ? Nie przypomina wam to mocno rozwalenia MP ? I komu ten cyrk zawdzieczamy? - tym przebojowym, co dla jaj chcieli grac pana Boga. Co bedzie jak ten popapraniec bedzie mial nas teraz na oku , bo zrobil luz i kazdy temat gdzie ktos cos napisze bedzie natychmiastowo blokowal ? pytanie za pytaniem... Ps , Pamietacie jak pisalam o tej slicznej Mädchen co zginela w Berlinie ,.. ponoc maczal w tym palce wlasny szwagier... Sodoma ! RE: Pomoc w tłumaczeniach zupełnie za darmo - helen*** - 28-02-2019 Krunia , ta kaszanka dostala szalu macicy czy jak tam ? ![]() A no przypomina mi rewolucje MP. O tej dziewczynie nic nie slyszalam ostatnio, co i jak? Zerklam na ten nowy portal, Gargamel w akcji, co najlepsze, to Renia dolaczyla, cus czuje, ze bedzie tam cyrk na kiju ![]() RE: Pomoc w tłumaczeniach zupełnie za darmo - Leon 66 - 28-02-2019 No ale Renka pisala ze to jakis portal poradniczo przyrodniczy... ![]() Nie uwazasz ze to moze byc dywersja zeby tu obrzydzic wszystkim i zeby przeszli na tamten ? Sä tam moze jacys przystojni mezczyzni w kwiecie wieku ? ![]() Jak to sie nazywalo, Morelli ? RE: Pomoc w tłumaczeniach zupełnie za darmo - helen*** - 28-02-2019 Ja caly czas mam to na mysli, zagrywki nie z tej ziemi , ja zostaje tutaj, jestem prawdziwa patriotka, ![]() RE: Pomoc w tłumaczeniach zupełnie za darmo - Leon 66 - 28-02-2019 i myslisz ze Kaszanka ,to baba ? RE: Pomoc w tłumaczeniach zupełnie za darmo - helen*** - 28-02-2019 Gargamela wywala na zbita buzie, on zapomnial, ze tam jest pod scisla kontrola, juz sie z wrozka kloci ![]() RE: Pomoc w tłumaczeniach zupełnie za darmo - Leon 66 - 28-02-2019 to ja tez bede patriotkä... a co mi tam, mam czas , i jest tu teraz spokoj.... RE: Pomoc w tłumaczeniach zupełnie za darmo - helen*** - 28-02-2019 Moja intuicja mowi , ze to baba Mysle, ze to baba, wiesz jak to baby zawziete, lub babo-chlop , chlop z jajami nie bawi sie w takie tluczenie naczyniami ![]() RE: Pomoc w tłumaczeniach zupełnie za darmo - Leon 66 - 28-02-2019 jak kaszanka zamknie, bedziemy przechodzic nizej, a jak bedziemy nizej...to pojdziemy jeszcze nizej.. az Kaszanka tak oslabnie... tak oslabnie .. ze bedzie nas patriotki prosic na kolanach o wybaczenie, co nie ? no to tylko zielonka .. RE: Pomoc w tłumaczeniach zupełnie za darmo - Diego9 - 28-02-2019 nie to chlop,"znam"tego chlopa z innego forum dziewczyny, o co chodzi w tym chodzeniu nizej, administratorem jest Witold, napisze do niego wiadomosc, ze cos niedobrego sie na forum dzieje a my tu chcemy sobie popisac RE: Pomoc w tłumaczeniach zupełnie za darmo - helen*** - 28-02-2019 (28-02-2019, 22:40)Leon 66 napisał(a): Sä tam moze jacys przystojni mezczyzniNo ba i to kilku, nawet , czytalam ogloszenia . Jakas Karolka 99 biega tam w opalaczach i zaprasza panow na priv Diego ja nie widze nikogo, tam nikt nie chodzi? ![]() RE: Pomoc w tłumaczeniach zupełnie za darmo - Leon 66 - 28-02-2019 twoj Witold gdyby byl administratorem tutaj to troche by panowal nad portalem. Takie cyrki jak dzisiaj , zakrawajä na Atentat na bezbronne niewiniätka .. Widzialam jak saami kosila zemat po temacie, normalne jak w stanie wojennym.... Pisz jak chcesz, a skäd masz tä wiadomosc ze to jakis Witold ? Ani sie nie zameldowal, ani nie przedstawil .. RE: Pomoc w tłumaczeniach zupełnie za darmo - Diego9 - 28-02-2019 ja tez zostane tutaj, moze sie ten szaleniec uspokoi |