![]() |
Hallo wieczni niewolnicy! - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Hallo wieczni niewolnicy! (/Watek-hallo-wieczni-niewolnicy_793) Strony:
1
2
|
Hallo wieczni niewolnicy! - ferdydurke - 11-01-2014 Jak znosicie czekanie na decyzję moderacji , czy wasze wypociny zostaną opublikowane, czy też nie!? Można mnie nie lubić, bo mam mało włosów na głowie, bo nie jestem mańkutem, bo jestem rozwodnikiem, ale odmrażać sobie uszy z powodu, że osoba nielubiana daje wam narzędzie do ręki, które pozwoli wam uwolnić się z kajdan mentalnego niewolnictwa jest poprostu głupie i demaskuje was jako bardzo malutkie robaczki, które były ludem Egiptu, są ludem Egiptu i umrą jako lud Egiptu!. Ale dla mnie to też jest pewna lekcja! Byłem wyzawcą samotnego jeźdzca i złamałem tę zasadę! Przekonałem się, że nie było warto! Wracam do samotności! 8) ;.( - ecik - 11-01-2014 Czesc Ferdydurke ! - ferdydurke - 11-01-2014 Hi Ecik, tyś synek z mojego regionu jest! ![]() - ecik - 11-01-2014 Synek? Ja zauwazylem, ze tamten portal skupia mase ludzi prostych tak, ze trudno sie tam dobrze czuc! Re: Hallo wieczni niewolnicy! - ychna - 11-01-2014 ferdydurke napisał(a):Jak znosicie czekanie na decyzję moderacji , czy wasze wypociny zostaną opublikowane, czy też nie!?_________________ Czesc.. ja nienawidze czekania a tym bardziej gdy jest bezsensowne... - zamiast zatrudnic kilku moderatoröw wybranych sposröd useröw - nawet 5 czy 6 zeby zawsze ktos byl online / znam taki portal i to funkcjonuje!!!!! ...to cuduja.. odstraszajac piszacych. Tam jest naprawde malenka garstka potrafiaca pisac o CZYMS / a nie wiecznie o kims.. ---> takie zjawisko naprawde nie wszedzie ma prawo bytu! Gdyby przeniesc ponad 85% piszacych (wiem, ktörych) na ten portal - nie zagrzaliby nawet godziny.. a na empakach maja sie dobrze!!! Zlot jarmarczaneych przekup, wizjonerek i placzek zalobnych! Ja nie wiem jak bardzo trzeba stracic kontakt z rzeczywistoscia aby odwazyc sie oskarzac publicznie kogos o cos - i podajac jeszcze nazwisko czy nick tej osoby . Wymyslanie, tworzenie, latanie za kims po necie, kopiowanie i glupia interpretacja znalezionych wiadomosci, zdjec + non-stop przez kilka dni komentowanie tego na forum... - to juz patologiczne zaciecie kogos kto nie ma pojecia jak funkcjonowac w virtualu! Zastanawianie sie nad tak skonczona glupota przerastaja mnie ! Nad maniakalnymi zachowaniami ...röwniez.. _____________ - ychna - 11-01-2014 Ecik, naprawde trudno jest sie z Toba niezgodzic... nie jestem za wydawaniem opinii ...ale w tym przypadku..masz racje!! pozdrawiam ychna! - ferdydurke - 11-01-2014 Ychna, to nie jest problem czekania na coś, to nie jest problem 2-3-10 czy 22 moderów! Problemem jest monopol MP na rynku, nie ma drugiego portalu, który by stwarzał im zagrożenie, a większość zamiast przejść tu i zrobić tu frekwencję siedzi tam i odmraża sobie uszy! Kiedy MP zobaczyłoby, że ma poważną konkurecję na rynku, to wtedy zaczęłoby być może dbać o klienta, bo to MY napędzamy im pieniądze do kieszeni! Oni nam łaski nie robią! Ilość klików to wartość reklamowa strony, którą się sprzedaje! Był tu w początkach czasu internetu portal handlowy RICARDO, taki wcześniejszy EBAY, parę fajnych rzeczy udało mi się tam kupić! Na początku się starali - reklama w TV radiu i t p. Potem zaniedbali klientów brakiem odpowiedniego zabezpieczenia transakcji! Wydawało im się , że rynek należy do nich i nikt nie może zagrozić ich pozycji Dziś RICARDO nie istnieje EBAY ich wyrzucił z rynku, bo w odpowiednim momecie nie zareagowali na potrzeby rynku. Ciekaw jestem jak długo LUD EGIPTU da sobą pomiatać i kiedy pójdzie po rozum do głowy! Myślę że ten akcent muzyczny jest odpowiedni [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hAUzocyl3TY[/youtube] - ychna - 11-01-2014 Mysle, ze oboje mamy racje; - ecik - 19-01-2014 W pazdziochowie nadal pazdziochowe praktyki, slychac tylko bee_kanie i coo_kanie ! Przypomina podrzedna knajpe nad ranem, same niedo_ resztki! - ecik - 19-01-2014 Plazem byc, pozwolic sie traktowac jak plaz chyba mamy to w ge_nach. - ychna - 19-01-2014 Dzien - dobry wieczorek! pokickam sobie i poczytam.. ciasto jogurtowe z truskawkami w piekarniku.. bedzie jak znalazl )) ![]() - Anita - 20-01-2014 Hejka! Poczytałam Was i doszłam do wniosku,ze bazarki dobrze na tym zarabiają ![]() Ychna czy Ty naprawdę wierzysz w to,ze moderacja z userow,by w czymś tam pomogła??? Tamto forum od początku było takie jakie w dniu dzisiejszym,tyle ,ze kiedyś byli tam ludzie,którzy pisali o czymś a teraz zostali zagłuszeni przez Divy tego forum,krzyczące o przynależności do danej elity ![]() Tyle w tym temacie - ychna - 20-01-2014 Chyba jestem niepoprawna.. i zawsze zyje nadzieja, ze kazdy potrafi odroznic biale od czarnego.. ___________________ biedna ja...biedna.. ![]() - ychna - 20-01-2014 Jak ktos juz pisal... tam tylko beeeee i meeeee... czy cos takiego! Obrazanie, szkalowanie, pomawianie ..im glupszy i bardziej popaprany wpis to chyba lepszy.. )) ;/ - Anita - 24-01-2014 Dzień dobry banici na wiecznym wygnaniu. Miałam nic nie pisać w tych tematach,bo szkoda zdrowia i nerwów,ale nie da się nie skomentować pewnych zachowań i zjawisk na tamtym forum. Pewna grupkę ludzi traktują jak potencjalnych przestępców. Jeszcze nie zrobią wpisu,a już maja inwigilacje ![]() Czy to jest normalne traktowanie uzera? NIE! Zero szacunku pana nad podwładnym jakby to nazwał? Mobbing? Ostatni tydzień na tym forum otworzył mi ślepia i ujrzałam ciemnotę tamtejszej moderacji. Rozumiem gdyby to było lato,ciemne okulary na nosie,ale mamy zimę i biały śnieg nie bije po oczach ![]() Jest kilku kontrowersyjnych uzerow nie zaprzeczam,ale maja swoje zdanie i szacunek do własnej osoby i nie dziwie się,ze głośno mówią o niesprawiedliwość w stosunku do ich nicka,bo już nie mowie o osobie.Na forach jesteśmy tylko nikami. Jest wiele nieprawidłowości na tamtym forum. Moderacja powinna reagować gdy temat robi się wychodkiem,gdy jeden uzer drugiemu wchodzi do życia prywatnego i temat zmienia się w samosąd. Ponoć na każdym forum w regulaminie jest jasno napisane,ze nie wolno pisać o innym uzerze gdyby tego dopilnowali nie byłoby tylu banitów. a może się mylę? - ychna - 24-01-2014 Witam - ferdydurke - 24-01-2014 Chciałem napisać jednocześnie odpowiadając i cytujac Anitę JA myślę że problem leży w mentalności nowej generacji! Oni tu przyjechali, bo zostali wpewien sposób do tego zmuszeni! Przyjechali do kraju znienawidzonego, wieloletnia indoktrynacja kapitanem Klosem, Szarikiem, pancernymi, Krzyżakami zrobiła sieczkę z szarych komórek! Z jednej strony nienawiść, a z drugiej uzależnienie od złego Niemca. To nienawistne nastawienie nie jesteś wstanie ukrywać, ono jej projektowane na zewnątrz i trafia także w Niemca, który zazwyczaj w okresie początkowym jest ich przełożonym. To jest tzw. STRZAŁ w STOPę! ;( Kiedy przychodzi do rozdzielania roboty to najgorszy odcinek dostaje nasz polski bohater z ofuczonym pyskiem, jak to u nas na Slonsku mówią. :niegrzeczny: Oczywiście, że nasz bohater czuje się kopanym w cztery litery i ma racje! On jest kopany w te cztery litery! ;.( Tylko nigdy w życiu się nie przyzna do tego, że tyłek do kopania sam wystawił. :arrow: Teraz ten osobnik- taki wzorcowy X nazwijmy go umownie S@buś. Umówmy się że S@b@ jest naszym symbolem wiecznego polskiego niezadowolenia w Niemczech. S@buś, który ciągle jest obrażony na Niemiaszków i ciągle od Niemiaszków dostaje kopa, czyta na takim forum, że Niemcy są okay ludzie, są sprawiedliwi i weseli, to przecież jego krew wewnętrznie zalewa i ciśnienie skacze na 240. Jak można być zadowolnym w Niemcowie?! S@busie to pierwsza grupa forumowych frustratów na forach DE. c.d.n. - ychna - 25-01-2014 Anita napisał(a):Dzień dobry banici na wiecznym wygnaniu. _________________________ Co by tu napisac? ![]() ja juz wszystko tam dawno napisalam..."drzem z malmoradom" ! :niegrzeczny: :niegrzeczny: :niegrzeczny: a swiat sie smieje !!! - ychna - 25-01-2014 Ferdy widze, ze masz wiele wielbicielek i jednego wielbiciela!! Jestes - Anita - 26-01-2014 ferdydurke napisał(a):Chciałem napisać jednocześnie odpowiadając i cytujac Anitę Nie będę się rozpisywać,bo właściwie mogę napisać to w jednym zdaniu. To nie generacje tylko degeneracja. |