![]() |
Co jest wazne w zwiazku? - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Kobieta i dziecko (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-kobieta-i-dziecko_8) +--- Dział: Między nami kobietami (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-miedzy-nami-kobietami_1246) +--- Wątek: Co jest wazne w zwiazku? (/Watek-co-jest-wazne-w-zwiazku_349) |
Co jest wazne w zwiazku? - Anita - 11-07-2013 Co waszym zdaniem, w związku małżeńskim jest ważne? Re: Co jest wazne w zwiazku? - andzelina - 13-07-2013 Anita napisał(a):Co waszym zdaniem, w związku małżeńskim jest ważne?Na pewno miłość obojga partnerów, rozmowy, wspólnie spędzony czas, kompromisy itd. A dlaczego pytasz..? - editwil - 13-07-2013 Dla mnie najważniejsze jest wspólne dotarcie się. Wiadomo trzeba pójść nieraz na kompromis, a nieraz walnąć patelnią w łeb ![]() Oj tam miłość jest najważniejsza, jak się kogoś kocha to się to wie tak po prostu, reszta jakoś sama przychodzi - andzelina - 14-07-2013 editwil napisał(a):Dla mnie najważniejsze jest wspólne dotarcie się. Wiadomo trzeba pójść nieraz na kompromis, a nieraz walnąć patelnią w łeboj, dotarcie się przede wszystkim ;] - Anita - 18-07-2013 ;/ czemu pytam? zawsze wydawalo mi sie ,ze milosc i zrozumienie potrzeb partnera bylo pierwszym piorytetem do szczesliwego zwizku.Teraz jestem juz przekonana,ze bez partnerstwa nie ma udango zwiazku. - ychna - 20-07-2013 Moim zdaniem najwazniejsze jest akceptowanie i rozumienie samego siebie- dopiero wtedy mozna pröbowac zyc z drugim czlowiekiem; - ychna - 12-09-2013 Takie madre zdanie napisalam i nikt nie odpisal.. ide plakac! ![]() - Anita - 18-09-2013 Wybacz mi zaniedbanie,ale doba ma dla mnie za malo godzin.... Obiecuje mala poprawe ![]() Malutka!! ![]() - ychna - 30-09-2013 Ty masz zawsze wybaczone! ![]() - Anita - 30-09-2013 Dziękuję za wyrozumiałość. <vamos> - ychna - 30-09-2013 Sloneczko! Zawsze tak jest: rodzinka, domek, pracusia a potem fiuuu...bzdziuuuu!!!! ![]() ![]() - Anita - 30-09-2013 he? O czym Pani do mnie pisze ![]() Wiesz wielkie zmiany w życiu,zmiana domu,pracy,samochodu,Bogu dzięki maż został ten sam. Wez to wszystko ogarnij?! Dobrze,ze nie muszę uczyć się mężulka na nowo ![]() - ychna - 01-10-2013 Pani pisala o..priorytetach. ![]() - Anita - 02-10-2013 Pani pisze i zapomina po 2 sekundach o czym pisała ![]() - Anita - 02-10-2013 Pani!!!! Normalnie sie załamałam po przeczytaniu pewnego artykułu ;.( ;( Co za cholera mnie podkosiła do czytania takiego news Cytuje Czy kobieta, która skończyła 40 lat, nadal postrzegana jest jako kobieta? Same panie mają na ten temat raczej pesymistyczne zdanie. Co więcej, same zaczynają wątpić w swoją kobiecość. ....a ja żyłam w przekonaniu,ze życie zaczyna się po 40-tce ![]() ![]() no nic... lina mnie tylko pozostała ![]() wiem co teraz napiszesz WARIATKA..... <vamos> - ychna - 08-10-2013 Gdybym miala wybor to zawsze chcialabym byc kobieta po..40 ! <super> <jupi> <super> - Anita - 10-10-2013 a tu rozpisze się jak wrócę z pracy ![]() - Jamaica - 10-10-2013 chyba umiejetnosc rozwiazywania problemow. - Anita - 11-10-2013 Tez. Główną i najważniejszą zasada moim skromnym zdaniem jest partnerstwo w całym znaczeniu tego słowa. Najważniejsze widzieć w partnerze partnera,a nie tylko męża. - Jamaica - 11-10-2013 tak <brawo> i jeszcze omijany wstydliwie temat udanego pozycia malzenskiego :niegrzeczny: |