Nasze-Niemcy.pl
Zawieszenie na MP - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274)
+---- Wątek: Zawieszenie na MP (/Watek-zawieszenie-na-mp_3004)

Strony: 1 2 3

Zawieszenie na MP - ferdydurke - 11-03-2020

Drodzy znajomi i userzy na MP, zostałem zawieszony na MP do 09.04.2020.
Nie mam możliwości czytania wiadomości na priwa, nie mam możliwości pisania, ale z prawdziwą przyjemnością czytam Wasze posty pełne wsparcia. Dzięki! Wink
Jeżeli ktoś ma potrzebę komunikacji ze mną, to może to zrobić tutaj na priva lub na tym wątku.
Będę tutaj dziennie zaglądał!

RE: Zawieszenie na MP - MaMa - 12-03-2020

Hmmm.
Dokopali ci w końcu?
Powinni zablokować tobie IP i więcej nigdzie nie wpuścic.
Wściekłego psa nikt nie spotyka chętnie na swojej drodze.
Nie powiem, bym darzył baletnicę sympatią, ale inteligentyny człowiek wie, kiedy powinien zabrać głos.
Ty jesteś mało że jak przekupa, to jeszcze obleśnie wulgarna.
Kiedyś już tobie pisałem, że niepotrzebnie w każdej kupie grzebiesz.
Pomijając to, co właśnie napisałem, piszesz też ciekawe teksty, ale to właśnie powoduje, że potem już i tych ciekawych nie chce się czytać.

RE: Zawieszenie na MP - ferdydurke - 14-03-2020

Tak dokopali mi w końcu! I co z tego wynika?
Dlaczego ty ponoć inteligentny i subtelny człowiek, który w każdym gównie nie grzebie sam tutaj pisujesz?
Dlaczego mam tolerować głupotę? Bo jest powszechna i muszę się z nią pogodzić?
Czyli triumf idiotyzmu nad rozumem!?
Sorry, ale z tym nigdy się nie pogodze!

RE: Zawieszenie na MP - MaMa - 14-03-2020

Skoro do mnie piszesz, to zaprzeczasz sam sobie.
Masz więc co lubisz.
Komuż chcesz sprzedać swoją inteligencję na środku pustyni?
Jest wprawdzie pełna życia, którego twoja pycha nie pozwala ci zauważyć, ale jemu z kolei ty z twoją pychą też jestes obojętny.
Baw się więc dobrze.

RE: Zawieszenie na MP - ferdydurke - 15-03-2020

Mama, ja jestem kulturalny człowiek - ty napisałeś na moim wątku, więc otrzymałeś odpowiedź.
Rozmowa z tobą nie jest mi potrzebna, ale ignorować cię nie chciałem.

RE: Zawieszenie na MP - Fellah - 16-03-2020

Ludzie nie pchać się! Zróbcie jakąś kolejkę, powoli! Dla każdego starczy choćby po kawałku ferdydurki! Smile Smile Smile

RE: Zawieszenie na MP - ferdydurke - 16-03-2020

Fellache, rodło jako awatar, nick jako rzeczywistość w DE. Jest mi przykro, że ci się nie powiodło w DE i twoje marzenia zostały utopione w niemieckich rzekach. Dla pocieszenia dodam w Wiśle też by zostały utopione.

RE: Zawieszenie na MP - Ronja - 17-03-2020

Tęsknią tam za tobą?

RE: Zawieszenie na MP - ferdydurke - 17-03-2020

Jedni tęsknią, inni są szcześliwi. ;=))

Ta przerwa ma też swoje dobre strony! Zmykam na turniej! ;=))

RE: Zawieszenie na MP - Fellah - 19-03-2020

Tak, tak, z pewnością tęsknią! Z nogi na nogę przestępują i doczekać się powrotu tego upierdliwego durnia nie mogą. Big Grin

RE: Zawieszenie na MP - Majamka - 23-03-2020

jA TĘSKNIĘ ZA WAMI WSZYSTKIMI , ZA NASZYMI KŁÓTNIAMI I KONSTRUKTYWNYMI DYSKUSJAMI.... W polityce się tyle dzieje , a ja icała reszt politykierów milczymy !

PS. Harmoniuszu obiecałeś !

RE: Zawieszenie na MP - ferdydurke - 25-03-2020

Politycy nie milczą tylko reagują jak Merkel po przegranych wyborach landowych po Fokuschimie.
Ponoć 18.000 ofiar coronawirusa mamy i wiemy dlaczego papieru toaletowego nie można kupić, bo wszyscy srają w gacie ze strachu! Przed czym? Dzisiaj do 23:00 pomimo coronawirusa ludność świata zwiększyła się o 250.000 osób!
Covid 19 to fajna choroba, bo jest niebezpieczna dla osób staryszych, czyli także dla mnie!
Należy to puścić na żywioł, bo kto za 10 lat udzwignie tę piramide?

https://www.theglobalist.com/wordpress/wp-content/uploads/2015/11/Graph.png

Swiat potrzebuje 180.000 zmarłych na corona DZIENNIE!

RE: Zawieszenie na MP - Ronja - 25-03-2020

Ferdydupku-ty jesteś jednak psychiczny!Uwolnij świat od siebie i wreszcie się powieś!Sznurek chyba masz?
Po co ci papier toaletowy jak spod siebie zjadasz?

RE: Zawieszenie na MP - ferdydurke - 26-03-2020

Ronja, rozumiem twoją frustracje! Trzesiesz doopą ze strachu, że jak za dłużo starszych osób umrze, to ty zostaniesz bez pracy. Swiat od siebie uwolnie jak przyjdzie na to czas.:=))

Ronja, rozumiem twoją frustracje! Trzesiesz doopą ze strachu, że jak za dużo starszych osób umrze, to ty zostaniesz bez pracy. Swiat od siebie uwolnie jak przyjdzie na to czas.:=))

RE: Zawieszenie na MP - Ronja - 26-03-2020

Cienki jesteś.Jedyne co dobre w twoim istnieniu,to że nikomu nie jest potrzebna pomoc w wyrzyganiu się.

Ronja, wymiotuj sobie ile chcesz ! Ty naprawdę wierzysz w to, że twoje pisanie mnie dotknie i zdenerwuje?
Sorry, ale żałosna jesteś w swoim pisaniu do mnie. Nie miałaś nigdy nic ciekawego do powiedzenia, nie masz nic ciekawego do zakomunikowania innych i przypuszczalnie tak będzie też w przyszłości.

RE: Zawieszenie na MP - Majamka - 26-03-2020

https://www.worldometers.info/coronavirus/

Na bieżaco wpływają dane.

Dobry wieczór

23.638 to liczba ofiar na te chwilę.
Myslę że statystyka jest zaniżona o 1/3 min.

W sprawie koronwirusa uważam ze powinno się odizolować osoby z grupy najwiekszego ryzyka i gospodarka powinna ruszyć.
W przeciwnym wypadku niestety koszta bedą 3x wieksze niż obecnie.
Ja się nie boję.

23.7 tyś ofiar, to jest pryszczyk! W dwie godziny tylu nas przybywa na Ziemii pomimo corona-virusa i normalnej śmierci.
Nikogo nie izolować! Dać naturze normalny bieg - słabe, starsze jednostki umierają. Przypominam - należę do starych i słabych, więc siebie nie wykluczam. 100 milionów ofiar, by światu dobrze zrobiło, skoro nie mamy dzisiaj wojen z dużą ilością ofiar.

A jak już jesteśmy przy licznikach na żywo, to radzę zajrzeć na:
https://countrymeters.info/de/World

RE: Zawieszenie na MP - Majamka - 26-03-2020

Kontrowersyjna teza , lecz nie sposób nie wziąć jej pod uwagę.
Jako osoba pragmatyczna muszę się zgodzić z faktem żę na swiecie jest nas o 2 miliardy za dużo.

Wątpliwe , o ile nie irracjonalne wydaje się odtrąbienie dzisiejszego włoskiego sukcesu .
URATOWALI OSOBE W WIEKU 101 LAT !!!
Hurraaaaaaa , posyłając do piachu x lekarzy i pielegniarek.
Pewnie im ten 101-latek rąbnie w ramy za jakiś miesiąc.

Wczoraj 95-letnią babinkę ....tja, tez uratowali...

Jakiś chińczyk na targu w WUHAN z głodu kupił nietoperza i go zszamał . Nawet nie musiał go wtranzolić , wystarczy że zranił się podczas obróbki.
Mówi się, że Chińczycy jedzą wszystko, co lata z wyjątkiem samolotu i wszystko, co ma nogi z wyjątkiem stołu. U nas najczęściej oskarża się Chińczyków o jedzenie psów, choć to oczywiście tylko wierzchołek góry lodowej, bo nie pogardzają oni też kotami, szczurami, małpami, wężami, salamandrami, krokodylami, jaszczurkami, nietoperzami, wróblami, karaluchami, skorpionami, skolopendrami i takimi egzotycznymi dla nas zwierzątkami jak łuskowce (pangoliny), jeżozwierze czy wspomniane już łaskuny. Do znanych chińskich przysmaków zaliczają się również płetwy rekina, jaskółcze gniazda i wypluwające swe żołądki strzykwy (trepangi), a tradycyjna chińska medycyna bardzo ceni sobie rogi nosorożca, kości tygrysa, żółć niedźwiedzia, koniki morskie i jelenie penisy.

Takie to u nich zwyczaje i niestety dziś cały swiat z tego powodu się zesrywa.

Gdyby ktoś chciał coś Chińczykom zarzucić to od razu ostrzegam !!!
W Szwajcarii do dziś legalne jest tradycyjne jedzenie kotów !!!!!

To jest właśnie horror dzisiejszych czasów, a ta 101 letnia osoba nawet nie wie jak się nazywa.
2 miliardy mniej to bardzo dobra liczba. Spójrzmy na Bangladesz - kraj biedny o powierzchni mniejszej niż połowa Polski, ale ludności ma prawie 4,5 raza więcej jak Polska.