![]() |
Warto zapamiętać.. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_5) +--- Dział: Poradnik (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-poradnik_759) +--- Wątek: Warto zapamiętać.. (/Watek-warto-zapamietac_2846) Strony:
1
2
|
Warto zapamiętać.. - Aniita - 01-02-2019 Lawenka Użytkownik Postów: 169 Dołączył: 04-08-2017 Post: #8892 Ale, jaja... Big Grin Jesteśmy wszyscy ukryci. Spotykamy się trzy razy na dobę. Rano, w południe i wieczorem. Wpisywanie się pomiędzy nie ma żadnego sensu. Nikogo wtedy nie ma. Wszyscy inni, czyli nowi poddawani są natychmiastowej banicji z powodów regulaminowych, albowiem wg niego - administracja ma zawsze rację. Cechy poszczególnych userów bazują na ich własnych, osobistych i publicznych wypowiedziach na forum. Anita - moderator, tajniak - polskie znaki = w użytku - język polski = brak podstaw - język niemiecki = brak - znak zodiaku = totalny baran - poczytalność = brak Aurora - zwykły user, tajniak - polskie znaki = - język polski = niedostateczny - język niemiecki = brak - znak zodiaku = baran - poczytalność = brak Belladonna - zwykły user, tajniak - polskie znaki = brak - język polski = naciągany - język niemiecki = podstawowy - znak zodiaku = milutki (podobno) baranek z ambicjami - poczytalność = brak - wymandrza się na każdy temat bardzo naukowo, podobno z Monachium, ale to słabo widać, powtarza wyświechtane, stare, znane regułki ludzkiego zachowania, aby objaśnić plebsowi, o co się biega, ma wyższe wykształcenie w chodliwym zawodzie Diego10 - zwykły user, tajniak - polskie znaki = brak - język polski = niedostateczny - język niemiecki = podstawowy - znak zodiaku = jełop do kwadratu - poczytalność = objawów nie stwierdzono - lubi sound betoniarki, nikt nie mówi, że jest nienormalna, potrzebuje kółko do taczki, udaje logopedkę, ale w zasadzie nie ma żadnego wykształcenia, spryciula, bo od lat robi sobie z ludzi jaja, a oni tego nie trybią. ela40 - zwykły user, jawniak - patrz Diego10 fabek - administrator, jawniak - polskie znaki = w użytku - język polski = brak podstaw - język niemiecki = brak - znak zodiaku = baran - poczytalność = brak - uwielbia witać i pozdrawiać oraz życzyć odwiedzania forum, jako forma wysypki na umyśle ferdydurke - zwykły user, jawniak - polskie znaki = w użytku - język polski = brak podstaw - język niemiecki = brak - znak zodiaku = baran - poczytalność = brak - tytuł magistra z PRL-u Flo-Florcia - zwykły user, jawniak - polskie znaki = brak - język polski = brak - język niemiecki = brak - znak zodiaku = baran ze słabymi ambicjami - poczytalność = brak Freddy - moderator, tajniak - polskie znaki = brak - język polski = dostateczny - język niemiecki = podstawowy - znak zodiaku = baran z ambicjami - poczytalność = brak - pracuje na szychty w VW, zawsze zadziwia się codziennymi sytuacjami, jak kupowanie w sklepie, więdnięcie kwiatów, zakładanie łańcucha na zimę do motoroweru i opisuje to wszystko z fanatyzmem, przy czym stara się zachować literackość wpisów. ale słabo mu to wychodzi, bo nikogo to nie interesuje, ma masywne problemy w zrozumieniu kobiet, wszystko kupuje na raty, chce się uczyć hiszpańskiego, u niego, to wszystko o kant dupy otłuc. helen*** - zwykły user, jawniak Bez znaczenia Jamaica - zwykły user, jawniak - polskie znaki = brak - język polski = brak - język niemiecki = brak - znak zodiaku = baran - poczytalność = brak - skończyła zaocznie prywatne studia w Polsce Leon 66 - zwykły user, jawniak - polskie znaki = - język polski = brak - język niemiecki= brak - znak zodiaku = totalny baran - poczytalność = brak - też magister, przyznaje się do wszystkich swoich błędów, których nie ma, bo sam jest błędem Majami - zwykły user, tajniak - polskie znaki = nieudolne - język polski = nieudolny - język niemiecki= brak - znak zodiaku = totalny baran - poczytalność = brak - sprzątaczka z Wrocławia Marika - zwykły user, jawniak Bez znaczenia Miecznik - zwykły user, tajniak - polskie znaki = w użytku - język polski = zadowalający - język niemiecki = brak - znak zodiaku = zadeklarowany totalny baran - poczytalność = brak - nie zna się na niczym, ale wszędzie się wyznaje, lew urodzony 30-go listopada, mieszka podobno w Hof, ale jeździ na Bautzen, a tak naprawdę to siedzi cały czas w Polsce, i to 60 km od Częstochowy, czatuje na forum od nocy z uporem maniaka i komentuje z nudów bezmyślnie każdy temat, je tylko mięso, kurze serduszka, sikorki. phoenix - zwykły user, tajniak - polskie znaki = w użytku - język polski = zadowalający - język niemiecki = brak - znak zodiaku = baran - poczytalność = brak - magister tomcio - administrator Nie ma go nigdy. uzi80, Ja Kub, Neeq, norbi3007 - moderator albo expert Poza oceną. ychna - zwykły user, tajniak - polskie znaki = brak - język polski = niedostateczny - język niemiecki = podstawowy - znak zodiaku = absolutnie totalny baran - poczytalność = brak - kochanka fabek'a - tylko ona dostaje nagrody ziemlak - normalny user, jawniak - polskie znaki = brak - język polski = niedostateczny - język niemiecki = podstawowy kulejący - znak zodiaku = chciałby być baranem - poczytalność = brak - podobno siedzi ciągle w Tajlandii, ale fotki podrzuca z internetu. Specjalista budowlany niby. - skończył polskie technikum i 6 semestrów politechniki Pozostałe 3700 userów = sfingowany licznik. Muchy jednodniówki bez znaczenia. Totalny brak userów. RE: Warto zapamiętać.. - Diego9 - 01-02-2019 Diego 10 to historia, bo zapomialam hasla, RE: Warto zapamiętać.. - Majami - 01-02-2019 A ja bym ze sprzatania nie wyzyła ![]() Znak zodiaku LEW ![]() RE: Warto zapamiętać.. - Marika - 01-02-2019 czyż tu dotarł przedstawiciel partii rządzącej PL ? zaczyna się inwigilacja ??? ![]() ![]() RE: Warto zapamiętać.. - helen*** - 02-02-2019 (01-02-2019, 22:02)Majami napisał(a): A ja bym ze sprzatania nie wyzyła Napewno nie, nawet nie mialabys czasu na neta od switu do nocy, opiekunki maja lepiej, mimo to ,ze zarabiaja 2 € na godz. ,to i tak lepiej wychodza na tym interesie, jedzenie , mieszkanie, net darmowe. ![]() Anita, co to ,za zyciorysy ? ![]() RE: Warto zapamiętać.. - Majami - 02-02-2019 Helen ty raczej nie masz życiorysu . Jestes w takim punkcie że nawet Diego odniosła większy sukces niz ty. Chyba zauwazyłaś wpis " bez znaczenia " RE: Warto zapamiętać.. - Diego9 - 02-02-2019 (02-02-2019, 13:24)helen*** napisał(a):(01-02-2019, 22:02)Majami napisał(a): A ja bym ze sprzatania nie wyzyła helen, to sa nasze zyciorysy, mozna je znalezc na 50, nawet sie dowiedzialam,ze nie mam wyksztalcenia i udaje logopedke, nie udaje logopedki, ja jestem logopedka , lubie sound betoniarki , bo to kojarzy mi sie z budowa, powstawaniu czegos nowego, nikogo w jajo nie robie, bo nie mam takiej potrzeby, RE: Warto zapamiętać.. - helen*** - 02-02-2019 Na 50-siatce? Ludzie sie nudza, jak dobrze,ze w realu nikt nie szpieguje mnie, nie obserwuja , nikogo ,to nie obchodzi moje prywatne zycie. Diego , nie znalazlam tam tych zyciorysow, daj namiary . RE: Warto zapamiętać.. - Diego9 - 02-02-2019 (02-02-2019, 13:51)helen*** napisał(a): Na 50-siatce? ja chetnie pisze o sobie, ale jak pisze , to pisze prawde, nie wymyslam nic, mialam i mam takie zycie jakie mam, ciesze sie z niego i nie mam innych wymagan, fajnie jest czasami pomyslec, ze gdybym jeszcze raz zyla to zrobilabym dokladnie wszystko tak samo, RE: Warto zapamiętać.. - helen*** - 02-02-2019 (02-02-2019, 13:48)Diego9 napisał(a): helen, to sa nasze zyciorysy, mozna je znalezc na 50, nawet sie dowiedzialam,ze nie mam wyksztalcenia i udaje logopedke, nie udaje logopedki, ja jestem logopedka , lubie sound betoniarki , bo to kojarzy mi sie z budowa, powstawaniu czegos nowego, nikogo w jajo nie robie, bo nie mam takiej potrzeby, To jest mentalnosc naszych rodakow, zagladaja w cudze gniazdo, ukladaja storry itp... Mi to wisi ! ![]() Tutaj nie mozna normalnie pisac jak dorosli powazni ludzie, dobrze o tym wiemy, ze wszyscy maja zmartwienia, nie zawsze sloneczko swieci, ale tutaj wszyscy sa szczesliwi, siedza na wysokich stanowiskach, kupuja buty ,za 500 € , to gdzie ja do nich ? Ide chociaz pomarze sobie, to mi tylko zostalo ![]() RE: Warto zapamiętać.. - Diego9 - 02-02-2019 (02-02-2019, 14:05)helen*** napisał(a):(02-02-2019, 13:48)Diego9 napisał(a): helen, to sa nasze zyciorysy, mozna je znalezc na 50, nawet sie dowiedzialam,ze nie mam wyksztalcenia i udaje logopedke, nie udaje logopedki, ja jestem logopedka , lubie sound betoniarki , bo to kojarzy mi sie z budowa, powstawaniu czegos nowego, nikogo w jajo nie robie, bo nie mam takiej potrzeby, prawde powiedziawszy mi tez to wisi, ![]() RE: Warto zapamiętać.. - helen*** - 02-02-2019 Diego w realu nie mam duzego grona znajomych, mam kilka osob , znamy sie prawie 30 lat.Z tymi ludzmi moge o wszystkim porozmawiac , doradzic, pozalic sie , jest jak jest, nikt nie opowiada bajek. Rozmawiam jak czlowiek z czlowiekiem. Nie lubie ludzi z maskami na twarzy ! RE: Warto zapamiętać.. - Diego9 - 02-02-2019 (02-02-2019, 14:18)helen*** napisał(a): Diego w realu nie mam duzego grona znajomych, mam kilka osob , znamy sie prawie 30 lat.Z tymi ludzmi moge o wszystkim porozmawiac , doradzic, pozalic sie , jest jak jest, nikt nie opowiada bajek. Rozmawiam jak czlowiek z czlowiekiem. to mamy tak samo,bo mam jedna rodzine z Polski , z ktora jestem bardzo zzyta,poznalismy sie przez przypadek, sa sporo mlodsi od nas ale rozmiemy sie wspaniale, i jedna rodzine z niemiec, jest to kolezanka z pracy, nie jemy z jednego talerza ale ufamy sobie nawzajem RE: Warto zapamiętać.. - Majami - 02-02-2019 (02-02-2019, 14:05)helen*** napisał(a):To co możesz a co nie , zalezy tylko od ciebie.(02-02-2019, 13:48)Diego9 napisał(a): helen, to sa nasze zyciorysy, mozna je znalezc na 50, nawet sie dowiedzialam,ze nie mam wyksztalcenia i udaje logopedke, nie udaje logopedki, ja jestem logopedka , lubie sound betoniarki , bo to kojarzy mi sie z budowa, powstawaniu czegos nowego, nikogo w jajo nie robie, bo nie mam takiej potrzeby, Smutne że w twoim wieku jeszcze nie możesz byc sobą. RE: Warto zapamiętać.. - Diego9 - 02-02-2019 (02-02-2019, 14:05)helen*** napisał(a):(02-02-2019, 13:48)Diego9 napisał(a): helen, to sa nasze zyciorysy, mozna je znalezc na 50, nawet sie dowiedzialam,ze nie mam wyksztalcenia i udaje logopedke, nie udaje logopedki, ja jestem logopedka , lubie sound betoniarki , bo to kojarzy mi sie z budowa, powstawaniu czegos nowego, nikogo w jajo nie robie, bo nie mam takiej potrzeby, helen, chyba jedyna osoba na wyskim stanowisku to jest tu wiesz kto,na f,,,,,,, 500 eu to oni miesiecznie zarabiaja,to gdzie tu mowa o butach za 500eu, RE: Warto zapamiętać.. - Leon 66 - 17-02-2019 (01-02-2019, 21:45)Aniita napisał(a): Lawenkano ladne , ale Lawenki tez tu brak .. Lawenka - zwykły user, tajniak - polskie znaki -w uzytku - język polski = brak - język niemiecki= brak - znak zodiaku = totalny baran - poczytalność = brak - samozwanczy magister, momentami analfabeta i legastenik , w momentach przeblysku probuje zaistniec bo zauwaza ze robi sie nieistotny . RE: Warto zapamiętać.. - "RENIA" - 02-03-2019 Te zyciorysy musialy byc dawno pisane bo mnie nie ma. Sa bardzo zlosliwe wiec nasuwaja mi sie podejrzenia,moze to nasza bala moderator tak sie bawi z nami w kotka i myszke. Mozliwosci ma i umie obslugiwac NN ciekawe czy zna tez konsekwencje prawne jak jej udowodnia,ze to ona z zemsty ,rozwala swoje byle miejsce pracy. No,no mogloby byc ciekawie. RE: Warto zapamiętać.. - Ronja - 02-03-2019 Konsekwencje prawne?Nie osmieszaj sie kobieto RE: Warto zapamiętać.. - iberte - 02-03-2019 Do Ferdydurke prosbe mam, (niewielki to klopocik), wez na Migrelo Pania ta, niech sie juz tu nie poci... Tralala lalala la ( C -dur) RE: Warto zapamiętać.. - "RENIA" - 02-03-2019 Ronja,ty nie wiesz,ze teraz jest akcja,walka z hejtem i fake-newsami. To jest prykaz z UNI.I ja wierze bo jawiem jak to funkcjonuje Dwa lub trzy lata temu oglosili,ze walcza z bezdomnoscia.I zlikwidowali i z tym tez dadza rate ale to potrwa bo hejty sie rozprzestrzenily i trzeba na to troche czasu.Wzieli do pomocy poszkodowanych i ludzie zglaszaja bo to juz plaga,ktora utrudnia ludziom zycie. Zobaczysz. |