![]() |
TERAPIA. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +--- Wątek: TERAPIA. (/Watek-terapia_2828) |
TERAPIA. - "RENIA" - 07-01-2019 Zastanawialam sie czesto,z jakiego powodu tyle ludzi udziela sie na forach? No jakis powod musi byc. Szukalam odpowiedzi wszedzie.W telewizji,wikipedii, roznych poradnikach i "artykulach psychologicznych".Sprawa okazala sie bardziej prosta niz myslalam. Ogolnie biorac,ludzie chca sie dowartosciowac. Tu mnie nikt nie zna i nie widzi,moge byc tym kim chce.Oczywiscie zawsze lepszym niz jestem.Jak dostaja plusiki,ich ego rosnie., Czuja sie dowartosciowani. Kiedy ich dopada stres,zawsze moga sie tu odreagowac.Moga byc agresywni i chamscy,bez zadnych konsekwencji. Burza emocji,lawina obelg i zamykaja compa z wielka ulga i satysfakcja - ale im dowalilam!! Teraz mozna spokojnie zasnac i snic "sen o potedze";.). Jezeli ktos chcialby tu przyjsc na terapie i zdemolowac mi watek,prosze bardzo.Z watkami jak z kochankami,nie bedzie ten to bedzie inny. ![]() PS. Oczywiscie nie wszyscy przychodza na terapie. :-Sa tacy,ktorzy maja inne powody.Ciekawe moze byc,co na ten temat napisze Leon,Majam, Ferdydurke ,MaMa. i inni bardziej zrownowazeni.Zapraszam. RE: TERAPIA. - Majami - 07-01-2019 Już jezdem. Pierwsza , bo mnie potem kozetke zajmą ![]() Niestety znamy się tutaj jak ŁYSE KONIE I KOBYŁY ![]() ![]() RE: TERAPIA. - Leon 66 - 07-01-2019 Czesc Renia, jak bylo w Salzburgu ? Nie pisze sie Terapia tylko Therapia ! Majami, tez buzka.. RE: TERAPIA. - "RENIA" - 07-01-2019 Witam,witam.Juz sie stesknilam za wami ![]() Leon,ja w tym roku nie mialam urlopu i tak sobie dawkuje na raty.W Salzburgu po staremu,znowu poszlam do fontanny i wrzucila pare drobniakow,tzn,ze sie tu wroci.Jak dotychczas to sie sprawdza ![]() RE: TERAPIA. - Majami - 07-01-2019 Siema slicznoty ![]() Ty Renia nam salon masażu otwórz , a nie kolejne pranie mózgu ![]() Macho w necie i jakieś dowartościowanie jest dla smarkaczy ![]() A ja sobie własnie zarezerwowałam urlop i bede leżec i pachnieć. Tjaaaa...., wiater wiał , kwiaty pachły a Majami sobie lezała ....życ nie umierać panie ... RE: TERAPIA. - "RENIA" - 07-01-2019 Majami,mowisz salon masazu? Ty wiesz coby sie tu dzialo. Kazdy chcialby nasze biusty masowac ![]() Nie opedzilabys sie,kazdy lubi masowac i miziac. ![]() RE: TERAPIA. - ferdydurke - 07-01-2019 Renia, miałem w swoim życiu okres, gdzie byłem bardzo ograniczony z normalnych kontaktów ludzkich - pozostały fora i tak wsiąknąłem i jestem. Coś w rodzaju forumoholizm - nałóg. RE: TERAPIA. - Majami - 07-01-2019 UWAGA WCHODZĘ !!! Dzien dobry mam na imie Majami i jestem uzalezniona ![]() RE: TERAPIA. - Słoninka - 07-01-2019 (07-01-2019, 14:15)RENIA napisał(a): Zastanawialam sie czesto,z jakiego powodu tyle ludzi udziela sie na forach? No jakis powod musi byc. Szukalam odpowiedzi wszedzie.W telewizji,wikipedii, roznych poradnikach i "artykulach psychologicznych".Sprawa okazala sie bardziej prosta niz myslalam. Ogolnie biorac,ludzie chca sie dowartosciowac. Tu mnie nikt nie zna i nie widzi,moge byc tym kim chce.Oczywiscie zawsze lepszym niz jestem.Jak dostaja plusiki,ich ego rosnie., Czuja sie dowartosciowani. Kiedy ich dopada stres,zawsze moga sie tu odreagowac.Moga byc agresywni i chamscy,bez zadnych konsekwencji. No...juz samo zastanawianie się nad czymś w życiu, to mały sukces ![]() Jednak te wymienione powody tegoż udzielania się wydają mi się mocno...dziwne. Są to "przemyslenia" samej Reni czy tak uważa...telewizja? A może te poradniki, o których Renia pisze? To, że w każdej społeczności znajdzie się świr, albo nawet kilku, to przecież nic nowego. Dlaczego zatem miałoby to nie dotyczyć internetowych forów? Oczywiście, że tutaj można udawać kogoś innego. Pytanie: po co? Niedawno tłumaczył to...Leon. Niestety nie zrozumiałam z tego za wiele. Więc...nadal nie wiem ![]() Nie wiem też po co miałabym się dowartosciowac w necie? I jak to robić? Pisać o cenie butów i torebek? A może o tym ile się zarabia... ![]() Jak dla mnie to jakaś schizami, do niczego nie prowadząca, bo co to kogo obchodzi..? A już to..."rosnące ego z tytułu plusików", to jskies....przedszkole ![]() Albo...Altenheim. Jedni chodzą na kręgle, inni na basen a jeszcze inni piszą coś na forum. Są z pewnością też tacy, którzy robią wszystkie te rzeczy, a może nawet więcej. Czy ktoś Was kiedyś pytał dlaczego przyszliście na basen? Albo do kina? Może ktoś tam idzie żeby....się dowartościować? ![]() ![]() ![]() RE: TERAPIA. - "RENIA" - 07-01-2019 Dzien dobry.Majami a ty z jednym uzaleznieniem czy masz wiecej?Bo przy 4-ch uzaleznieniach dajemy znizke. Zaraz mi napisza,ze zdania sie nie zaczyna od bo ![]() RE: TERAPIA. - Majami - 07-01-2019 ![]() ![]() RE: TERAPIA. - Lawenka - 07-01-2019 ![]() ![]() ![]() RE: TERAPIA. - Lawenka - 07-01-2019 ![]() ![]() ![]() RE: TERAPIA. - Majami - 07-01-2019 Terapia to nie jest sprint , to maraton. RE: TERAPIA. - "RENIA" - 07-01-2019 .......Nie wiem też po co miałabym się dowartosciowac w necie? I jak to robić?--pisze sloninka. Kazdy ma inny powod.Jeden ma kompleksy,ze jest maly,drugi,ze nikt nie zwraca na niego uwagi.Ty jestes dominantka i manipulantka,bo zachodze w glowe,ze taki rozsadny i obiektywny nasz moder.Freddy,napisal na twoim watku,gratulacje z powodu dobrniecia tam do 40 czy 50 stronki. Pochwalom nie bylo konca.Wygladalo to jak ogloszenie sponsorowane.Bo gratulowac za te awantury,ktore robila Diego,to niegodne modera.No ale gdyby Diego nie robila "ruchu w interesie" to watek poszedlby krokiem majestatycznym na druga stronke. Ja jestem w ogole z tych ciekawych,nie mylic z ciekawskimi.Lubie wiedziec dlaczego dzieja sie takie czy inne rzeczy. Einstein zawsze mowil,ze trzeba pytac i pytac.Wiec pytam.To zle? RE: TERAPIA. - Diego9 - 07-01-2019 ßßßßßßßßßßßßßßßßß RE: TERAPIA. - "RENIA" - 07-01-2019 Tez tak mysle,ze nuda to brak kreatywnosci. Ludzie,ktorzy nie maja bogatego wnetrza,nudza sie przez cale zycie. Zeby zagluszyc ta pustke w sobie,wrzeszcza i to na rozne thematy, Najczesciej o swoim wyimaginowanym szczesciu i dobrobycie. RE: TERAPIA. - Freddy - 07-01-2019 Reniu, jak dociągniesz z tematem do 47 strony też Ci pogratuluje. A poniewaz diego9 udziela sie takze w Twoim temacie wiec jestes ku temu na najlepszej drodze. Powodzenia. RE: TERAPIA. - Leon 66 - 07-01-2019 to pewnie bylo ujete " sarkastysz" , no nie Freddy ? ![]() RE: TERAPIA. - "RENIA" - 07-01-2019 Freddy,ja nie biore nigdy udzialu w wyscigach a juz napewno nie wyscigi na tematy.Zawsze ide swoja droga i w swoim Tempie.Kariere juz zrobilam i tu nie mam zadnych ambitnych planow. Dla mnie to trening polskiego jezyka.W realu nie mam okazji mowic po polsku a glupio byloby zapomniec swoj jezyk.Jestem wiec tutaj i klikam i pomagam szarym komorkom,zeby nie zardzewialy.Milo,ze zrobiles sie laskawy ale mnie to rozsmieszylo i nic na to nie poradze.W realu poglaskalbyc pewnie sloninke po glowce. ![]() ![]() |