![]() |
Singiel.de - Skończ z samotnością!! poznaj innych! - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Singiel.de - Skończ z samotnością!! poznaj innych! (/Watek-singiel-de-skoncz-z-samotnoscia-poznaj-innych_2730) Strony:
1
2
|
Singiel.de - Skończ z samotnością!! poznaj innych! - samotna123 - 15-05-2018 Najlepsza randka w Niemczech Singiel.de to najlepszy sposób na poznanie nowych przyjaciół w Niemczech! Określ czego szukasz i skończ z samotnością! Znajdziesz tu osoby szukające miłości lub przygody, chętne na randkę, imprezę i spotkanie na żywo! Dołącz do nas, powiedz czego szukasz i daj się znaleźć! To jedyny serwis na rynku stworzony specjalnie dla mieszkańców Niemiec! Randki dla każdego, bez względu na wiek i preferencje! https://singiel.de/ RE: Singiel.de - Skończ z samotnością!! poznaj innych! - ferdydurke - 16-05-2018 Określam czego szukam - atrakcyjnej kobiety z milionowym kontem i nieruchomościami w wieku od 40 do 50 lat ![]() Może być np taka jak ta: ![]() Czy singiel.de gwarntuje mi, że taką znajdę i ona mnie zechce? ![]() Ostatecznie może być też deczko starsza jak np. Maria ![]() ![]() Nie musi być blondynką może być taka jak ta: ![]() RE: Singiel.de - Skończ z samotnością!! poznaj innych! - ferdydurke - 16-05-2018 Czy singiel.de gwarantuje mi, że nie spotkam się na żywo z takim "aniołkiem"? ![]() ![]() RE: Singiel.de - Skończ z samotnością!! poznaj innych! - fiscus - 16-05-2018 Ferdydurke , ![]() ![]() ![]() RE: Singiel.de - Skończ z samotnością!! poznaj innych! - Leon 66 - 16-05-2018 Powiedzmy sobie szczerze.. ci co sä ciut atrakcyjni , majä troche grypsu i humoru znajda szybko ciut atrakcyjnego partnera ,albo partnerke. Czesto nawet nie musza zapisywac sie na singel/de ![]() Ladenhüter czyt.. : Grubi , brzydcy, zakompleksieni bedä latami wisiec na portalach i pies na nich dupä nie spojrzy . Niestet tacy najwiecej przynoszä korzyści takkowym portalom. Placa za nadzieje.. a nuz... tos sie skusi.. RE: Singiel.de - Skończ z samotnością!! poznaj innych! - iberte - 16-05-2018 Jak mam tam wisiec latami...... to sie nie loguje. RE: Singiel.de - Skończ z samotnością!! poznaj innych! - fiscus - 16-05-2018 (16-05-2018, 15:53)Leon 66 napisał(a): Powiedzmy sobie szczerze.. ci co sä ciut atrakcyjni , majä troche grypsu i humoru znajda szybko ciut atrakcyjnego Czyli ,znasz inne adresy ![]() ![]() RE: Singiel.de - Skończ z samotnością!! poznaj innych! - helen*** - 16-05-2018 Czesc ludzie ![]() Ja jestem na "Love Scout24" ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Singiel.de - Skończ z samotnością!! poznaj innych! - fiscus - 16-05-2018 Hellenka! Jak miło się Ciebie czyta ,......pozdrawiam ![]() RE: Singiel.de - Skończ z samotnością!! poznaj innych! - helen*** - 16-05-2018 Czesc Fiss ![]() Moze i milo, bo dawno nie widzialysmy sie ![]() ![]() RE: Singiel.de - Skończ z samotnością!! poznaj innych! - iberte - 16-05-2018 Znam ten glos.... przeciez to Helen. Nie praktyczniej isc po prostu w miasto...? Badz pozdrowiona.. RE: Singiel.de - Skończ z samotnością!! poznaj innych! - helen*** - 16-05-2018 (15-05-2018, 21:52)samotna123 napisał(a): Najlepsza randka w Niemczech Na takich portalach znalezsc prawdziwa i szczera milosc trzeba miec mocne nerwy, oczy szeroko otwarte i nawet to nie wystarczy , taka przygoda, milosc czesto konczy sie koszmarem. Slyszalam wystarczajaco na ten temat. Jestam pozdrowiona iberte ,dziekuje ![]() Badz rowniez pozdrowiony ![]() Dzisiaj w miescie nic nie ma, pada deszczyk . RE: Singiel.de - Skończ z samotnością!! poznaj innych! - ferdydurke - 16-05-2018 (16-05-2018, 15:53)Leon 66 napisał(a): Niestet tacy najwiecej przynoszä korzyści takkowym portalom. Leonie, w 2008 roku zapisałem się do potralu polishhaerts.de - obecnie największy polskojęzyczny portal randkowy za granicą. Oni w 2008 roku mieli następujące stawki - 44,95 euro za roczne członkostwo, a 49,95 euro za dożywotnie członkostwo. Poświęciłem więc te 5 euro więcej i otrzymałem dożywotnie członkostwo. Chyba rok temu poinformowali mnie, że moje "dożywotnie" członkostwo wygasa z 99 rokiem życia ![]() Nie będę się z nimi kłócił i wojował, bo nie wiem, czy dożyję tych lat i czy w tym wieku będę miał ochotę na randkowanie ![]() RE: Singiel.de - Skończ z samotnością!! poznaj innych! - fiscus - 16-05-2018 Wszelkie portale to,bzdura ![]() RE: Singiel.de - Skończ z samotnością!! poznaj innych! - Leon 66 - 16-05-2018 No ale jezeli Helen szuka i Iberte szuka.... no to moze by bylo i bez dozywocia i taniej ? ![]() Dobranoc siedemnastce. RE: Singiel.de - Skończ z samotnością!! poznaj innych! - ferdydurke - 16-05-2018 (16-05-2018, 22:24)fiscus napisał(a): Wszelkie portale to,bzdura Uważam, że się mylisz. Większość moich znajomości od 12 lat, to wynik działania portali randkowych. Oczywiście człowiek jest konfrontowany z wieloma oszustwami i mistyfikacjami, ale moim zdaniem pozytywów jest więcej niż negatywów. Czasami dochodzi do śmiesznych sytuacji, które należy traktować w formie anegdoty i zdrowo się śmiać, choć w pierwszym momencie nie jest nam do śmiechu. RE: Singiel.de - Skończ z samotnością!! poznaj innych! - fiscus - 16-05-2018 Ani w ostatnim,milym usmiechu ![]() A to, no dobry,zdrowy sen......ode mnie RE: Singiel.de - Skończ z samotnością!! poznaj innych! - phoenix - 16-05-2018 (16-05-2018, 22:24)fiscus napisał(a): Wszelkie portale to,bzdura ten przecinek jest kompletnie bez sensu....mowiac krotko: bzdura ![]() ![]() ![]() a Jerzy od 12 lat grasuje po portalach.... ![]() hmm....az stach pomyslec ilez to zdesperowanych kobiet, gotowych "na wszystko" jest na tym bozym swiecie ![]() RE: Singiel.de - Skończ z samotnością!! poznaj innych! - fiscus - 16-05-2018 Zaraza intelektualna sie nam odnalazla ![]() RE: Singiel.de - Skończ z samotnością!! poznaj innych! - ferdydurke - 16-05-2018 (16-05-2018, 23:38)phoenix napisał(a):(16-05-2018, 22:24)fiscus napisał(a): Wszelkie portale to,bzdura Zielonka, o ile mnie pamięć nie myli, to twój staż na portalach jest niewiele krótszy od mojego! Różnica polega na tym, że jedni mogą uznać swój pobyt za sukces, a drudzy za zbędne wydanie pieniędzy. ![]() Załapałaś się na dożywotnie członkostwo, czy należysz do grupy "NIE MAM KONTA PREMIUM"? ![]() |