Nasze-Niemcy.pl
Problem w łóżku... - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Problemy, Potrzebna pomoc (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-problemy-potrzebna-pomoc_1741)
+--- Wątek: Problem w łóżku... (/Watek-problem-w-lozku_2202)

Strony: 1 2

Problem w łóżku... - Magda1508 - 04-03-2017

Niezależnie od tego czy jesteście w związku małżeńskim, czy w wolnej relacji w łóżku zdarzają się problemy. Trudny i wstydliwy temat, ale warto wtedy zasięgnąć pomocy specjalisty, mimo barier psychicznych. Ja skorzystałam ze specjalisty z Poradni Psychomedic z Polski. Profesjonalne podejście do tematu, polecam każdemu. Są dostępni też przez SKYPE.
https://psychomedic.pl/seksuologwarszawa/

RE: Problem w łóżku... - Anita - 04-03-2017

A ja tam nie mam problemów z łóżkiem...uwielbiam związek z nim.
Żadnych zobowiązań.
Po prostu śpimy razem kazdej nocy Smile

RE: Problem w łóżku... - ychna - 04-03-2017

Pani Moderator, a strollowala tak powazny temat !  Rolleyes Wiem, wiem, czepiam sie.. 

RE: Problem w łóżku... - Aurora - 04-03-2017

Moje łóżko jest wielkie.
Mogę wzdłuż i wszerz się w nim turlać, ale na SKYPE nie pokażę.  Tongue

RE: Problem w łóżku... - Miecznik - 04-03-2017

Pani Moderator nie strollllowała tematu, co najwyżej zażartowała z reklamy Magdy1508 która ma dwa wpisy, oba reklamujące firmę psychomedic. Smile

- A zajrzałem tu widząc Aurorę piszącą w temacie problemów ww łóżku. - Ja zawsze chętny wyciągnąć pomocną dłońTongue

RE: Problem w łóżku... - iberte - 04-03-2017

Zajrzalem tu widzac Miecznika piszacego w temacie o problemach w lozku.
Widze jednak,ze lepiej nie bede proponowac mojej pomocy.
Pani Moderator ma wysmienite poczucie humoru.

RE: Problem w łóżku... - ychna - 04-03-2017

A jak dla mnie, to strolowala i co mi zrobicie?  Smile Co za roznica, kto ile ma wpisow? Na swoje boje sie juz nawet patrzec..

RE: Problem w łóżku... - Aurora - 04-03-2017

Zajrzałam tu widząc Iberte piszącego w temacie o problemach w łóżku,  Tongue
ale widzę, że Miecznik też tu pisał.

- To jakie związki macie z waszymi łóżkami?  Wink

RE: Problem w łóżku... - Miecznik - 04-03-2017

Mój związek z moim łóżkiem jest bardzo osobisty (nie wpuszczam obcych) i serdeczny. Tu gdzie teraz jestem sypiam na zdrowym i nieprzyjemnie twardym. Nie związałem się z nim emocjonalnie. Sad

Ychna, jakbyśmy Cię złapali, to może i coś byśmy zrobili, ale tak wirtualnie to kicha... Mogę przesłać błogosławieństwo i tyle. Sad

RE: Problem w łóżku... - iberte - 05-03-2017

Nigdy nie mialem zwiazku z lozkiem.
Mialem kilka zwiazkow w lozku i te wspominam baaaardzo cieplo.
A teraz ide poszukac jakis kat do spania.
Spokojnej....

RE: Problem w łóżku... - 2diego2 - 05-03-2017

Ja mam problem w lozku, ale ta pani mi nie pomoze rozwiazac tego problemu, ja musze zaakceptowac ten problem i juz

RE: Problem w łóżku... - Aurora - 05-03-2017

(05-03-2017, 00:22)iberte napisał(a): Nigdy nie mialem zwiazku z lozkiem.
Spokojnej....

Kąt do spania, czy łóżko?  Tongue

Cytat:Miecznik

Mój związek z moim łóżkiem jest bardzo osobisty (nie wpuszczam obcych) i serdeczny. Tu gdzie teraz jestem sypiam na zdrowym i nieprzyjemnie twardym. Nie związałem się z nim emocjonalnie.  Sad

Trudny i wstydliwy temat, ale warto wtedy zasięgnąć pomocy specjalisty, mimo barier psychicznych. Tongue Big Grin

RE: Problem w łóżku... - Anita - 05-03-2017

(04-03-2017, 17:26)ychna napisał(a): Pani Moderator, a strollowala tak powazny temat !  Rolleyes Wiem, wiem, czepiam sie.. 

Nie muszę odpowiadać bo już sama sobie odpowiedziałaś Wink

Zapomniałam nadmienić,ze  niestety jest jeden budzik,który nie potrafi  zaakceptować naszego związku i co rano wyprasza mnie z niego.....Wink

RE: Problem w łóżku... - ychna - 05-03-2017

Alez to nie bylo pytanie.. heh..

(05-03-2017, 11:51)Aurora napisał(a):
(05-03-2017, 00:22)iberte napisał(a): Nigdy nie mialem zwiazku z lozkiem.
Spokojnej....

Kąt do spania, czy łóżko?  Tongue

Trudny i wstydliwy temat, ale warto wtedy zasięgnąć pomocy specjalisty, mimo barier psychicznych. Tongue Big Grin

Lozko w kacie Tongue Big Grin

(05-03-2017, 13:50)ychna napisał(a): Alez to nie bylo pytanie.. heh..

Yhna Ty powinnaś zostac na tym forum główną porządkową,wtedy na 100%byłby porządek.Z Marsa juz nikt by nie pisał Smile
Wracając do jakże ciekawego tematu w postaci linka i stwierdzenia,ze ludzie maja czasem problemy w łóżku,to chcialabym zwrócić uwagę ze bardziej traktuje to jako reklamę a nawet ogłoszenie a nie poważny temat..
Na tym forum co drugi temat to link albo temat zerżnięty żywcem z podanym linkiem .

A wiec porządkowa dodam do tematu ogłoszenia -reklamy,ze kocham moje lóżko a ono mnie.

A ja tylko w kwestii formalnej,wykorzystujac obecnosc Pani Moderator.
Czy to nie jest tak,ze WAZNE-reklamy powinny znalesc sie w innym dziale?

Co ja powinnam?.. to chyba przestac tutaj pisac, bo czynie sie wspolwinna.. 
ychna  Big Grin

(05-03-2017, 14:16)ychna napisał(a): Co ja powinnam?.. to chyba przestac tutaj pisac, bo czynie sie wspolwinna.. 

I kto to troluje?

(05-03-2017, 14:15)iberte napisał(a): A ja tylko w kwestii formalnej,wykorzystujac obecnosc Pani Moderator.
Czy to nie jest tak,ze WAZNE-reklamy powinny znalesc sie w innym dziale?

Te ważne na 200% powinny być nawet przypięte w dziale ogłoszeń.

(04-03-2017, 12:45)Magda1508 napisał(a): Niezależnie od tego czy jesteście w związku małżeńskim, czy w wolnej relacji w łóżku zdarzają się problemy. Trudny i wstydliwy temat, ale warto wtedy zasięgnąć pomocy specjalisty, mimo barier psychicznych. Ja skorzystałam ze specjalisty z Poradni Psychomedic z Polski. Profesjonalne podejście do tematu, polecam każdemu. Są dostępni też przez SKYPE.
https://psychomedic.pl/seksuologwarszawa/
 Z tego co czytam, pomocy udziela sie nawet via Skype, prosze mi wytlumaczyc wiec jak to sie ma ws leczenia farmakologicznego, wypisywania recept, a, nawet zwolnien lekarskich.. bo wiekszosc z nas mieszka poza Polska, wiec chyba nawet owa dostepnosc przez Skype (moze oprocz jakichs porad) nikomu w niczym raczej nie pomoze.