![]() |
Problem w łóżku... - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Problemy, Potrzebna pomoc (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-problemy-potrzebna-pomoc_1741) +--- Wątek: Problem w łóżku... (/Watek-problem-w-lozku_2202) Strony:
1
2
|
Problem w łóżku... - Magda1508 - 04-03-2017 Niezależnie od tego czy jesteście w związku małżeńskim, czy w wolnej relacji w łóżku zdarzają się problemy. Trudny i wstydliwy temat, ale warto wtedy zasięgnąć pomocy specjalisty, mimo barier psychicznych. Ja skorzystałam ze specjalisty z Poradni Psychomedic z Polski. Profesjonalne podejście do tematu, polecam każdemu. Są dostępni też przez SKYPE. https://psychomedic.pl/seksuologwarszawa/ RE: Problem w łóżku... - Anita - 04-03-2017 A ja tam nie mam problemów z łóżkiem...uwielbiam związek z nim. Żadnych zobowiązań. Po prostu śpimy razem kazdej nocy ![]() RE: Problem w łóżku... - ychna - 04-03-2017 Pani Moderator, a strollowala tak powazny temat ! ![]() RE: Problem w łóżku... - Aurora - 04-03-2017 Moje łóżko jest wielkie. Mogę wzdłuż i wszerz się w nim turlać, ale na SKYPE nie pokażę. ![]() RE: Problem w łóżku... - Miecznik - 04-03-2017 Pani Moderator nie strollllowała tematu, co najwyżej zażartowała z reklamy Magdy1508 która ma dwa wpisy, oba reklamujące firmę psychomedic. ![]() - A zajrzałem tu widząc Aurorę piszącą w temacie problemów ww łóżku. - Ja zawsze chętny wyciągnąć pomocną dłoń ![]() RE: Problem w łóżku... - iberte - 04-03-2017 Zajrzalem tu widzac Miecznika piszacego w temacie o problemach w lozku. Widze jednak,ze lepiej nie bede proponowac mojej pomocy. Pani Moderator ma wysmienite poczucie humoru. RE: Problem w łóżku... - ychna - 04-03-2017 A jak dla mnie, to strolowala i co mi zrobicie? ![]() RE: Problem w łóżku... - Aurora - 04-03-2017 Zajrzałam tu widząc Iberte piszącego w temacie o problemach w łóżku, ![]() ale widzę, że Miecznik też tu pisał. - To jakie związki macie z waszymi łóżkami? ![]() RE: Problem w łóżku... - Miecznik - 04-03-2017 Mój związek z moim łóżkiem jest bardzo osobisty (nie wpuszczam obcych) i serdeczny. Tu gdzie teraz jestem sypiam na zdrowym i nieprzyjemnie twardym. Nie związałem się z nim emocjonalnie. ![]() Ychna, jakbyśmy Cię złapali, to może i coś byśmy zrobili, ale tak wirtualnie to kicha... Mogę przesłać błogosławieństwo i tyle. ![]() RE: Problem w łóżku... - iberte - 05-03-2017 Nigdy nie mialem zwiazku z lozkiem. Mialem kilka zwiazkow w lozku i te wspominam baaaardzo cieplo. A teraz ide poszukac jakis kat do spania. Spokojnej.... RE: Problem w łóżku... - 2diego2 - 05-03-2017 Ja mam problem w lozku, ale ta pani mi nie pomoze rozwiazac tego problemu, ja musze zaakceptowac ten problem i juz RE: Problem w łóżku... - Aurora - 05-03-2017 (05-03-2017, 00:22)iberte napisał(a): Nigdy nie mialem zwiazku z lozkiem. Kąt do spania, czy łóżko? ![]() Cytat:Miecznik Trudny i wstydliwy temat, ale warto wtedy zasięgnąć pomocy specjalisty, mimo barier psychicznych. ![]() ![]() RE: Problem w łóżku... - Anita - 05-03-2017 (04-03-2017, 17:26)ychna napisał(a): Pani Moderator, a strollowala tak powazny temat ! Nie muszę odpowiadać bo już sama sobie odpowiedziałaś ![]() Zapomniałam nadmienić,ze niestety jest jeden budzik,który nie potrafi zaakceptować naszego związku i co rano wyprasza mnie z niego..... ![]() RE: Problem w łóżku... - ychna - 05-03-2017 Alez to nie bylo pytanie.. heh.. RE: Problem w łóżku... - iberte - 05-03-2017 (05-03-2017, 11:51)Aurora napisał(a):(05-03-2017, 00:22)iberte napisał(a): Nigdy nie mialem zwiazku z lozkiem. Lozko w kacie ![]() ![]() RE: Problem w łóżku... - Anita - 05-03-2017 (05-03-2017, 13:50)ychna napisał(a): Alez to nie bylo pytanie.. heh.. Yhna Ty powinnaś zostac na tym forum główną porządkową,wtedy na 100%byłby porządek.Z Marsa juz nikt by nie pisał ![]() Wracając do jakże ciekawego tematu w postaci linka i stwierdzenia,ze ludzie maja czasem problemy w łóżku,to chcialabym zwrócić uwagę ze bardziej traktuje to jako reklamę a nawet ogłoszenie a nie poważny temat.. Na tym forum co drugi temat to link albo temat zerżnięty żywcem z podanym linkiem . A wiec porządkowa dodam do tematu ogłoszenia -reklamy,ze kocham moje lóżko a ono mnie. RE: Problem w łóżku... - iberte - 05-03-2017 A ja tylko w kwestii formalnej,wykorzystujac obecnosc Pani Moderator. Czy to nie jest tak,ze WAZNE-reklamy powinny znalesc sie w innym dziale? RE: Problem w łóżku... - ychna - 05-03-2017 Co ja powinnam?.. to chyba przestac tutaj pisac, bo czynie sie wspolwinna.. ychna ![]() RE: Problem w łóżku... - Anita - 05-03-2017 (05-03-2017, 14:16)ychna napisał(a): Co ja powinnam?.. to chyba przestac tutaj pisac, bo czynie sie wspolwinna.. I kto to troluje? (05-03-2017, 14:15)iberte napisał(a): A ja tylko w kwestii formalnej,wykorzystujac obecnosc Pani Moderator. Te ważne na 200% powinny być nawet przypięte w dziale ogłoszeń. RE: Problem w łóżku... - ychna - 05-03-2017 (04-03-2017, 12:45)Magda1508 napisał(a): Niezależnie od tego czy jesteście w związku małżeńskim, czy w wolnej relacji w łóżku zdarzają się problemy. Trudny i wstydliwy temat, ale warto wtedy zasięgnąć pomocy specjalisty, mimo barier psychicznych. Ja skorzystałam ze specjalisty z Poradni Psychomedic z Polski. Profesjonalne podejście do tematu, polecam każdemu. Są dostępni też przez SKYPE.Z tego co czytam, pomocy udziela sie nawet via Skype, prosze mi wytlumaczyc wiec jak to sie ma ws leczenia farmakologicznego, wypisywania recept, a, nawet zwolnien lekarskich.. bo wiekszosc z nas mieszka poza Polska, wiec chyba nawet owa dostepnosc przez Skype (moze oprocz jakichs porad) nikomu w niczym raczej nie pomoze. |