![]() |
Legia Warszawa w Lidze Mistrzów - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Sport (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-sport_761) +---- Wątek: Legia Warszawa w Lidze Mistrzów (/Watek-legia-warszawa-w-lidze-mistrzow_2020) Strony:
1
2
|
Legia Warszawa w Lidze Mistrzów - fabek - 13-09-2016 LEGIA MISTRZÓW. 20 LAT MINĘŁO...
Legia Warszawa to najmniej wartościowy klub 32. miejsce - Legia Warszawa - 30,45 mln euro 31. miejsce - FC Kopenhaga - 30,75 mln euro 30. miejsce - FK Rostów - 43,70 mln euro 29. miejsce - Ludogorec Razgrad - 45,10 mln euro ![]() Jak nasz zespół poradzi sobie w takiej grupie? Już jutro w Warszawie zobaczymy drużynę z Dortmundu. Co o tym myślicie? Zapraszam do dyskusji
![]() RE: Legia Warszawa w Lidze Mistrzów - uzi80 - 13-09-2016 "Nasz"...????? Sorry...ale jako slonzok jutra trzymia za BVB !!! . RE: Legia Warszawa w Lidze Mistrzów - herbiherb - 13-09-2016 (13-09-2016, 21:32)uzi80 napisał(a): "Nasz"...????? ![]() ![]() ![]() ![]() Ziom ja to nie czekam do jutra stoi juz 2 do jajka dla FCB ![]() ja nie widze najmniejszych szans dla Legii mocna grupa powiem tak jak zdobeda jeden punkt to bedzie OK ![]() RE: Legia Warszawa w Lidze Mistrzów - uzi80 - 13-09-2016 Hehe... Czyżbyś miał tak samo jak ja...do dekalogu 11-te przykazanie dopisane ??.. 11.nigdy nie kibicuj Legii ![]() A tak na powaznie ...bez Pazdana defensywa lezy...w ofensywie jedynie Nikolic moze cos powalczyc ;transfer Radovicia jako wzmocnienie na LM jest poprostu kpina. Na ławce trenerskiej...to póki co...maja pajaca nie potrafiacego odpowiednio zareagować na to ,co sie na mirawie dzieje. RE: Legia Warszawa w Lidze Mistrzów - fabek - 14-09-2016 Oczywiście ja również uważam, że Legia będzie dostarczycielem punktów w grupie. Wydaje mi się, że może dzisiaj paść coś zbliżonego do tego co zrobił Bayern. Jakieś 0-4, 0-5 ![]() RE: Legia Warszawa w Lidze Mistrzów - uzi80 - 15-09-2016 (14-09-2016, 15:40)fabek napisał(a): Oczywiście ja również uważam, że Legia będzie dostarczycielem punktów w grupie. Wydaje mi się, że może dzisiaj paść coś zbliżonego do tego co zrobił Bayern. Jakieś 0-4, 0-5 Nie doceniłeś Legii ![]() ![]() RE: Legia Warszawa w Lidze Mistrzów - uzi80 - 15-09-2016 Co do samego meczu... Żenada...blamaż...katastrofa... To wszystko za mało powiedziane !!!. Tak szczerze powiedziawszy, to na temat tego co wydarzyło sie wczoraj na Łazienkowskiej ...można by odrebny temat założyć. Nie mam nawet chęci by rozpisywać sie nad tym co zaprezentowali soba piłkarze...i bojówka Legii. Nie ma sensu ,pisać o trenerze...ktory przez 3 miesiace nie potrafi wykreować-utworzyć-znależć 11 chłopa w miare kopiacych piłke. Realna ocena...tego "czegoś" jest podobna do tego co wczoraj ,bodajze Wieszczycki powiedzial... Legia i Widzew w latach 90-tych Wisła za Kasperczaka ogrywajaca Parme i Schalke Nawet Groclin....ktory Herthe i MCity wyeliminował...to były drużyny ktore odbiegały pod kazdym wzgledem od reszty ekstraklasy... W przypadku tamtej Legii..Widzewa czy Wisły, była to dominacja absolutna !!! A w tym sezonie...mistrz z przypadku, mistrz bez formy. ..mistrz z fura szczescia dokulał sie do LM. Mistrz ktory w Niecieczy przegrał wyszedł na mecz z BVB 4-3-3 ![]() RE: Legia Warszawa w Lidze Mistrzów - fabek - 16-09-2016 Real z Ronaldo na czele pewnie podbiją sobie jakieś rekordy ![]() RE: Legia Warszawa w Lidze Mistrzów - fabek - 16-09-2016 ![]() RE: Legia Warszawa w Lidze Mistrzów - herbiherb - 16-09-2016 ![]() ![]() RE: Legia Warszawa w Lidze Mistrzów - paragon - 16-09-2016 Legia Miszcze!!! RE: Legia Warszawa w Lidze Mistrzów - fabek - 18-10-2016 ![]() Wreszcie doczekaliśmy się tego starcia ![]() ![]() Myślicie, że Legia jest w stanie coś strzelić? Czy Real będzie chciał się pokazać i dobić do dwucyfrówki? Zapowiada się ciekawe spotkanie ![]() RE: Legia Warszawa w Lidze Mistrzów - uzi80 - 19-10-2016 Mecz był do "zobaczenia "...Real grał bo musiał ,Legła coś tam biegała...nawet sytuacje bramkowa sobie stworzyła. Takie lekkie 5:1...gdzie Real grał na "drugim biegu"...a "warszafka" walczyła by za dużo nie stracić . Natomiast artykuły, na polskich portalach sa całkowicie bezzasadne !!!...teksty typu "postraszyli Real" napisane sa chyba tylko po to bo "pogłaskać ego słoików" ![]() RE: Legia Warszawa w Lidze Mistrzów - fabek - 21-10-2016 Chyba trochę przesadzają z tą pochwałą. Chociaż nie można powiedzieć, bo gdyby Legia wykorzystała swoje szanse z początku spotkania mogło by być ciekawie ![]() RE: Legia Warszawa w Lidze Mistrzów - herbiherb - 21-10-2016 Meczu co prawda nie widzialem no ale mozna smialo powiedziec ze postraszyli Real ![]() Dobrze ze sobie nie odpuscili tego meczu, bo wtedy moglo by sie skonczyc dwucyfrowo ![]() Dwie bramki juz strzelili ![]() nie najgorzej.Chociaz musze przyznac ze moj typ,ze zdobeda w grupie jeden punkt ![]() byl chyba zbyt optymistyczny ![]() RE: Legia Warszawa w Lidze Mistrzów - ychna - 21-10-2016 Ale wrozycie.. ![]() RE: Legia Warszawa w Lidze Mistrzów - herbiherb - 21-10-2016 Ychna Ty i tak sie najlepiej znasz z nas wszystkich ![]() RE: Legia Warszawa w Lidze Mistrzów - ychna - 21-10-2016 Na zgadywaniu !! ![]() A tak na powaznie, czasami to mi bokiem wychodzi. ![]() RE: Legia Warszawa w Lidze Mistrzów - herbiherb - 21-10-2016 Co Ci bokiem wychodzi ze wszystkie wyniki znasz ![]() nastepna CL runde sie zglosze to zgarniemy troche grosiwa ![]() RE: Legia Warszawa w Lidze Mistrzów - ychna - 21-10-2016 Bokiem wychodzi mi czasami moja intuicja, ale to nie ten temat - Fabek zaraz nas wyrzuci ![]() Jakie wszystkie? Tylko dwa mi sie udalo .. ![]() |