![]() |
jaki dzis macie dzien? - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: jaki dzis macie dzien? (/Watek-jaki-dzis-macie-dzien_1932) |
jaki dzis macie dzien? - egle - 02-07-2016 by sprawdzic sile nadawania i odnalezc sie w "wielkim swiecie" luzny watek - jak mija Wam dzien? u mnie slonce na przemian z chmurami, mimo to pogodnie i aktywnie a u Was? RE: jaki dzis macie dzien? - ychna - 02-07-2016 Czesc egle, a tak wierszowo-muzycznie. Najwazniejsze, ze bezstresowo. Pozdrawiam, ychna RE: jaki dzis macie dzien? - egle - 02-07-2016 (02-07-2016, 15:52)ychna napisał(a): Czesc egle, witaj ![]() dawno sie "nie widzialysmy" ![]() to zanuc cos, u mnie tez bezstresowo, choc niekoniecznie z wierszem, za to z muzyka z radia, cos tam brzeczy polec cos na dzis ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - ychna - 03-07-2016 Hej, polecilam na Muzyce ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - egle - 04-07-2016 Dzieki Ychna, ja mam dzis nastroj w klimacie Edyty Geppert :-) Choc w takcie ubijaka drogowego i koparek srednio dobrze sie slucha, niestety od dwoch tygodni robia droge i wakacyjnie im to idzie :-) :-) Mam nadzieje, ze Wasz dzien jest tez dobry :-) RE: jaki dzis macie dzien? - ychna - 04-07-2016 Jesli niedzieje sie nic zlego to juz jest dobry, a nawet.. bardzo dobry. RE: jaki dzis macie dzien? - Rosa - 05-07-2016 Hej ![]() Egle temat dla tych przed 50tka? Bo czytam na po 50tce o tym jak mija userom dzień. ![]() Dzień mi mija na szukaniu nowej zmywarki. Mam tej starej dość. Robi co chce i kiedy chce...księżniczka normalnie. RE: jaki dzis macie dzien? - egle - 05-07-2016 czesc Rosa, no ja przed pięćdziesiątka, więc po 50 - tce nie dla mnie ![]() chciałam kawowe pogaduszki, ale jakoś znajomo mi brzmiało, może nawet zbyt znajomo... na razie to chciałabym, żeby się znaleźli ci, co się jeszcze po kątach błąkają, dlatego taki temat o niczym i wszystkim ![]() zmywarki szukasz? wczoraj sąsiadka opowiadała mi, że się jej pralka zepsuła, 16 lat słuzyła i się zepsuła, to jednak nie bł powód do kupienia nowej, ponieważ mąż wiedział, gdzie części jeszcze zakupić ![]() u mnie dziś pochurno... choć pewnie też dlatego, że Macierewicza jednak nie odwołali, zszedł mi lakier z paznikcia, mimo, że miał trzymać siedem dni, a mam go zaledwie od przedwczoraj i w dodatku zapomniałam PIN u do karty, więc mam ograniczone zakupy ![]() ![]() za to kawa smakuje jak zawsze bardzo dobrze ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - Rosa - 05-07-2016 Pralka tez się psuje , ale na szczęście jest na gwarancji. A ta zmywarka to sama jeszcze nie wie czy się psuć , czy działać, bo ona raz zmywa bez problemu , a czasem z problemami. Zastanawiałam się czy w ogóle potrzebna nam zmywarka.? W sumie to nie. . Fajnie by było gdyby więcej osób z MP tu zaczęło pisać. Trzeba dać im znać. RE: jaki dzis macie dzien? - uzi80 - 05-07-2016 Cześć Egle ![]() Ciekawe, czy i tym razem mnie poznasz ![]() A dzień dzisiejszy. ..taki sobie...ciągle pada. RE: jaki dzis macie dzien? - egle - 05-07-2016 (05-07-2016, 14:44)Rosa napisał(a): Pralka tez się psuje , ale na szczęście jest na gwarancji. życ bez zmywarki?? nie, nie aboslutnie nie, z akcentem na nie ![]() no fajnie by było, gdzie oni wszyscy są? no gdzie? RE: jaki dzis macie dzien? - egle - 05-07-2016 (05-07-2016, 17:45)uzi80 napisał(a): Cześć Egle czesc Uzi80, tak poznałam Cię, jestes Uzi 80 ![]() u nas pochmurno z przelotami w tle, ale ciepło ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - egle - 05-07-2016 (04-07-2016, 19:59)ychna napisał(a): Jesli niedzieje sie nic zlego to juz jest dobry, a nawet.. bardzo dobry. czyli docenniajmy, kiedy faktycznie kawałek nieba nam na głowe nie spada ![]() ja mam dziś dzień wspomnień, koleżanka wysłała mmi zdjęcie z wypadu na Babią Górę, kiedy miałyśmy po 17 lat... o rety ale sie uśmiałam, najgorsze, że moje zdjęcia gdzieś przepadły, a wyprawa była boska i ekstremalna zarazem, ponieważ wybraliśmy się w nocy, podziwiać wschód słońca... zdjęcie super, te adidasy z tamtych czasów, i krotka jeanskurtka,, taki odpowiedni strój na górskie wycieczki ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - uzi80 - 05-07-2016 (05-07-2016, 17:54)egle napisał(a):(05-07-2016, 17:45)uzi80 napisał(a): Cześć Egle Sama sie swego czasu chwaliłaś ,że mnie wszedzie poznasz ![]() Jak Ci ciepło...to sie rozbierz ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - egle - 05-07-2016 (05-07-2016, 18:18)uzi80 napisał(a):(05-07-2016, 17:54)egle napisał(a):(05-07-2016, 17:45)uzi80 napisał(a): Cześć Egle no widzisz, starzeje się, zmysły już nie te... nie mam już z czego się rozebrac ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - ychna - 05-07-2016 Egle golaska ! ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - egle - 05-07-2016 wiesz Ychna jak to Wodecki spiewał Chałupy welcome to.... jakby co, to odważnych zapraszam na swój ogródek, strój wyjściowy obowiązkowy ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - ychna - 05-07-2016 Odwaznego stroju inauguracja miala miejsce 125 lat temu na pieknej bulgarskiej plazy, na wiecej nie namowisz mnie ) RE: jaki dzis macie dzien? - herbiherb - 05-07-2016 (02-07-2016, 13:27)egle napisał(a): by sprawdzic sile nadawania i odnalezc sie w "wielkim swiecie" luzny watek - Dziendoberek u mnie caly dzionek slonko siecilo teraz juz cima jest ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - egle - 05-07-2016 czee Herbi ![]() ![]() no nareszcie ![]() czyli sygnal sie poprawia ![]() no u mnie tez juz cima, ae bez slonca bylo, tyle, ze na tyle cieplo, by sie mozna bylo rozbierac ![]() a na bajerach tez kobity bez majtek lataja? tam chyba nie za bardzo, co?? |